StaticWW Hectopat Katılım 4 Kasım 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2024 #1 Discord'da kullanıcı adı değiştirmek istediğim zaman ya da profil resmi değiştirmek istediğim zaman ekteki gibi bir hata veriyor. Nedenini bilen var mı? Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2024-08-29 125726.png 569 bayt · Görüntüleme: 127
Discord'da kullanıcı adı değiştirmek istediğim zaman ya da profil resmi değiştirmek istediğim zaman ekteki gibi bir hata veriyor. Nedenini bilen var mı?
Çözüm Zerolite 29 Ağustos 2024 StaticWW dedi: Aga ben trol falan da yapmamistim da saolasin adamsin. Genişletmek için tıkla... Görünmezden çevrimiçi veya rahatsız etmeyine geçersen sorun çözülüyor.
StaticWW dedi: Aga ben trol falan da yapmamistim da saolasin adamsin. Genişletmek için tıkla... Görünmezden çevrimiçi veya rahatsız etmeyine geçersen sorun çözülüyor.
Esmyt Hectopat Katılım 13 Ocak 2022 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2024 #2 Reis bende de aynı sorun var bugünlük bir hata galiba. Bende troll bir profil fotoğrafı koymuştum değiştiremiyorum Artı 0 Eksi
Reis bende de aynı sorun var bugünlük bir hata galiba. Bende troll bir profil fotoğrafı koymuştum değiştiremiyorum
KS KS StaticWW Hectopat Katılım 4 Kasım 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2024 #3 Esmyt dedi: Reis bende de aynı sorun var bugünlük bir hata galiba. Bende troll bir profil fotoğrafı koymuştum değiştiremiyorum Genişletmek için tıkla... Aga ben trol falan da yapmamistim da saolasin adamsin Artı 0 Eksi
Esmyt dedi: Reis bende de aynı sorun var bugünlük bir hata galiba. Bende troll bir profil fotoğrafı koymuştum değiştiremiyorum Genişletmek için tıkla... Aga ben trol falan da yapmamistim da saolasin adamsin
Zerolite Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 3.658 Makaleler 2 Çözümler 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2024 #4 StaticWW dedi: Aga ben trol falan da yapmamistim da saolasin adamsin. Genişletmek için tıkla... Görünmezden çevrimiçi veya rahatsız etmeyine geçersen sorun çözülüyor. Artı 0 Eksi Çözüm
StaticWW dedi: Aga ben trol falan da yapmamistim da saolasin adamsin. Genişletmek için tıkla... Görünmezden çevrimiçi veya rahatsız etmeyine geçersen sorun çözülüyor.
alollo Centipat Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2024 #5 Zerolite dedi: Görünmezden çevrimiçi veya rahatsız etmeyine geçersen sorun çözülüyor. Genişletmek için tıkla... Hocam siz adamın Dibisiniz.2 saatir uğraşıyorum , Discord destek talebinede yazdım ama bı turlu bulamadim.ADAMSİNİZ HOCAM ADAM Artı 0 Eksi
Zerolite dedi: Görünmezden çevrimiçi veya rahatsız etmeyine geçersen sorun çözülüyor. Genişletmek için tıkla... Hocam siz adamın Dibisiniz.2 saatir uğraşıyorum , Discord destek talebinede yazdım ama bı turlu bulamadim.ADAMSİNİZ HOCAM ADAM