Esmyt Hectopat Katılım 13 Ocak 2022 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2024 #1 Arkadaşlar çıldırmak üzereyim. Arkadaşlarla troll bir profil fotosu koymuştuk, işimiz bitince değiştirmeye çalışıyorum. Bu hatayı veriyor. Ne yapmam lazım?
Arkadaşlar çıldırmak üzereyim. Arkadaşlarla troll bir profil fotosu koymuştuk, işimiz bitince değiştirmeye çalışıyorum. Bu hatayı veriyor. Ne yapmam lazım?
E excellent.0 Decapat Katılım 29 Mart 2023 Mesajlar 26 29 Ağustos 2024 #2 Ayni sorun bende de var takipteyim. Ben kendimi görünmeze almıştım şimdi rahatsız etmeyine alınca düzeldi hocam sende de öyleyse bir kontrol et istersen. Son düzenleme: 29 Ağustos 2024
Ayni sorun bende de var takipteyim. Ben kendimi görünmeze almıştım şimdi rahatsız etmeyine alınca düzeldi hocam sende de öyleyse bir kontrol et istersen.
Zerolite Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 3.657 Makaleler 2 Çözümler 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2024 #3 excellent.0 dedi: Ayni sorun bende de var takipteyim. Ben kendimi görünmeze almıştım şimdi rahatsız etmeyine alınca düzeldi hocam sende de öyleyse bir kontrol et istersen. Genişletmek için tıkla... Bende de bu şekilde düzeldi, konu sahibide denerse ona göre çözüm verilebilir.
excellent.0 dedi: Ayni sorun bende de var takipteyim. Ben kendimi görünmeze almıştım şimdi rahatsız etmeyine alınca düzeldi hocam sende de öyleyse bir kontrol et istersen. Genişletmek için tıkla... Bende de bu şekilde düzeldi, konu sahibide denerse ona göre çözüm verilebilir.