ben arabayım vın vın Picopat Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 131 Yer SOMEWHERE IN NEVADA Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2022 #1 Arkadaşlar, ben az önce Discord'da takılırken bayağı kastı ve bir şeyler ters döndü diye hata aldım. Ne yapmam lazım? Dosya Ekleri Capture.JPG 49,6 KB · Görüntüleme: 172 Son düzenleyen: Moderatör: 25 Ocak 2022
Arkadaşlar, ben az önce Discord'da takılırken bayağı kastı ve bir şeyler ters döndü diye hata aldım. Ne yapmam lazım?
Elmas aykut Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 2.136 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2022 #2 ben arabayım vın vın dedi: Arkadaşlar, ben az önce Discord'da takılırken bayağı kastı ve bir şeyler ters döndü diye hata aldım. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle aynı adres üzerinden birden çok Discord hesabı kullanıyorsun.
ben arabayım vın vın dedi: Arkadaşlar, ben az önce Discord'da takılırken bayağı kastı ve bir şeyler ters döndü diye hata aldım. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle aynı adres üzerinden birden çok Discord hesabı kullanıyorsun.
509401 Hectopat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 6.248 Çözümler 36 25 Ocak 2022 #3 ben arabayım vın vın dedi: Arkadaşlar, ben az önce Discord'da takılırken bayağı kastı ve bir şeyler ters döndü diye hata aldım. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Acaba bunu onaylayan moderatör ne için onayladı orada kocaman doğrulamaya başla butonu var. Doğrulama kısmında soruları varsa anlarım da ama orada kocaman butonu görememesini anlayamıyorum.
ben arabayım vın vın dedi: Arkadaşlar, ben az önce Discord'da takılırken bayağı kastı ve bir şeyler ters döndü diye hata aldım. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Acaba bunu onaylayan moderatör ne için onayladı orada kocaman doğrulamaya başla butonu var. Doğrulama kısmında soruları varsa anlarım da ama orada kocaman butonu görememesini anlayamıyorum.