S Sarp Demir Hectopat Katılım 8 Ocak 2018 Mesajlar 464 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2018 #1 Discord'da herhangi bir grupta ses kanalına tıklayınca veya birini arayınca "bitiş noktası bekleniyor" yazıyor. İnternet iyi olmasına rağmen konuşamıyorum.
Discord'da herhangi bir grupta ses kanalına tıklayınca veya birini arayınca "bitiş noktası bekleniyor" yazıyor. İnternet iyi olmasına rağmen konuşamıyorum.
J jemmixx Kilopat Katılım 15 Eylül 2018 Mesajlar 63 10 Kasım 2018 #2 O hata bendede oluyordu farklı sunucuda denedim sıkıntı yaratmadı bi dene bence
S Sarp Demir Hectopat Katılım 8 Ocak 2018 Mesajlar 464 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2018 #3 jemmixx dedi: O hata bendede oluyordu farklı sunucuda denedim sıkıntı yaratmadı bi dene bence Genişletmek için tıkla... Sadece 1 sunucuda çalışıyor. Diğerleri çalışmıyor bende.
jemmixx dedi: O hata bendede oluyordu farklı sunucuda denedim sıkıntı yaratmadı bi dene bence Genişletmek için tıkla... Sadece 1 sunucuda çalışıyor. Diğerleri çalışmıyor bende.