qwerss Yoctopat Katılım 29 Nisan 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 29 Nisan 2022 #1 Bildiğiniz gibi Discord Boost rozeti değişiyor. Benim rozetim 2 ay rozeti. Boost'u başka sunucuya aktarsam rozet başa döner mi?
Bildiğiniz gibi Discord Boost rozeti değişiyor. Benim rozetim 2 ay rozeti. Boost'u başka sunucuya aktarsam rozet başa döner mi?
Çözüm Sosyal Kullanıcısı 29 Nisan 2022 qwerss dedi: Bildiğiniz gibi Discord Boost rozeti değişiyor. Benim rozetim 2 ay rozeti. Boost'u başka sunucuya aktarsam rozet başa döner mi? Genişletmek için tıkla... Hayır dönmez, eskiden Boost çekince rozet eski haline dönüyordu fakat yeni bir güncellemeyle bu kaldırıldı.
qwerss dedi: Bildiğiniz gibi Discord Boost rozeti değişiyor. Benim rozetim 2 ay rozeti. Boost'u başka sunucuya aktarsam rozet başa döner mi? Genişletmek için tıkla... Hayır dönmez, eskiden Boost çekince rozet eski haline dönüyordu fakat yeni bir güncellemeyle bu kaldırıldı.
Sosyal Kullanıcısı Kilopat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 2.573 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer Afyonkarahisar 29 Nisan 2022 #2 qwerss dedi: Bildiğiniz gibi Discord Boost rozeti değişiyor. Benim rozetim 2 ay rozeti. Boost'u başka sunucuya aktarsam rozet başa döner mi? Genişletmek için tıkla... Hayır dönmez, eskiden Boost çekince rozet eski haline dönüyordu fakat yeni bir güncellemeyle bu kaldırıldı. Artı 0 Eksi Çözüm
qwerss dedi: Bildiğiniz gibi Discord Boost rozeti değişiyor. Benim rozetim 2 ay rozeti. Boost'u başka sunucuya aktarsam rozet başa döner mi? Genişletmek için tıkla... Hayır dönmez, eskiden Boost çekince rozet eski haline dönüyordu fakat yeni bir güncellemeyle bu kaldırıldı.