Lacaderal Hectopat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 1.579 Çözümler 7 Yer İstanbul/Eyüp Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2023 #1 Öncelikle merhaba. Discord'da 25 Eylül'den beri Boost yapıyorum ve bugün 26 Ekim ve Boost simgem değişmedi neden acaba? Dosya Ekleri Adsız.png 234,7 KB · Görüntüleme: 100 Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ekim 2023
Öncelikle merhaba. Discord'da 25 Eylül'den beri Boost yapıyorum ve bugün 26 Ekim ve Boost simgem değişmedi neden acaba?
SouSage Hectopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 2.746 Çözümler 11 Yer Konoha 26 Ekim 2023 #2 Lacaderal dedi: Öncelikle merhaba. Discord'da 25 Eylül'den beri Boost yapıyorum ve bugün 26 Ekim ve Boost simgem değişmedi neden acaba? Genişletmek için tıkla... 3. Ayda değişecek.
Lacaderal dedi: Öncelikle merhaba. Discord'da 25 Eylül'den beri Boost yapıyorum ve bugün 26 Ekim ve Boost simgem değişmedi neden acaba? Genişletmek için tıkla... 3. Ayda değişecek.
Roger Taylor Kilopat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 2.262 Makaleler 5 Çözümler 33 Yer Ankara 26 Ekim 2023 #3 1-2 Gün sonra değişiyor. SouSage dedi: 3. Ayda değişecek. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam öyle değil. Dosya Ekleri multiboosting.png 93,8 KB · Görüntüleme: 101
1-2 Gün sonra değişiyor. SouSage dedi: 3. Ayda değişecek. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam öyle değil.
SouSage Hectopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 2.746 Çözümler 11 Yer Konoha 26 Ekim 2023 #4 Roger Taylor dedi: 1-2 gün sonra değişiyor. Hayır hocam öyle değil. Genişletmek için tıkla... Degismiyor 14 Eylül'den beri nitrom var degismedi hala dostum 24 ayli arkadaslarim var sordum 3. ayda degisiyor dediler.
Roger Taylor dedi: 1-2 gün sonra değişiyor. Hayır hocam öyle değil. Genişletmek için tıkla... Degismiyor 14 Eylül'den beri nitrom var degismedi hala dostum 24 ayli arkadaslarim var sordum 3. ayda degisiyor dediler.
Roger Taylor Kilopat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 2.262 Makaleler 5 Çözümler 33 Yer Ankara 26 Ekim 2023 #5 Benimki boost tarihinden bir iki gün sonra değişmişti. Discordun kendi sıralaması böyle görselde de attım belki gecikmeli oluyordur bilemiyorum.
Benimki boost tarihinden bir iki gün sonra değişmişti. Discordun kendi sıralaması böyle görselde de attım belki gecikmeli oluyordur bilemiyorum.
SouSage Hectopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 2.746 Çözümler 11 Yer Konoha 26 Ekim 2023 #6 Roger Taylor dedi: Benimki Boost tarihinden bir iki gün sonra değişmişti. Discord'un kendi sıralaması böyle görselde de attım belki gecikmeli oluyordur bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... 1 hafta gecti halada gelmedi gecikme oldugunu sanmiyorum.
Roger Taylor dedi: Benimki Boost tarihinden bir iki gün sonra değişmişti. Discord'un kendi sıralaması böyle görselde de attım belki gecikmeli oluyordur bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... 1 hafta gecti halada gelmedi gecikme oldugunu sanmiyorum.
Lacaderal Hectopat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 1.579 Çözümler 7 Yer İstanbul/Eyüp Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2023 #7 Nitrom yıllık ondanda oluyor olabilir mi? Roger Taylor dedi: Benimki Boost tarihinden bir iki gün sonra değişmişti. Discord'un kendi sıralaması böyle görselde de attım belki gecikmeli oluyordur bilemiyorum. Genişletmek için tıkla...
Nitrom yıllık ondanda oluyor olabilir mi? Roger Taylor dedi: Benimki Boost tarihinden bir iki gün sonra değişmişti. Discord'un kendi sıralaması böyle görselde de attım belki gecikmeli oluyordur bilemiyorum. Genişletmek için tıkla...
Roger Taylor Kilopat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 2.262 Makaleler 5 Çözümler 33 Yer Ankara 26 Ekim 2023 #8 Lacaderal dedi: Nitrom yıllık ondanda oluyor olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Alakası yok.
Lacaderal Hectopat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 1.579 Çözümler 7 Yer İstanbul/Eyüp Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2023 #9 Roger Taylor dedi: Alakası yok. Genişletmek için tıkla... O zaman neden değişmedi ki?