KraK3N0 Decapat Katılım 26 Kasım 2022 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2023 #1 Başlıktada belirttiğim gibi şuan bir sunucuya basılı, bunu takviyeyi aktar yapıp başka sunucuya aktarsam 5 aylık rozet sıfırlanır mı? İyi forumlar.
Başlıktada belirttiğim gibi şuan bir sunucuya basılı, bunu takviyeyi aktar yapıp başka sunucuya aktarsam 5 aylık rozet sıfırlanır mı? İyi forumlar.
Oğuzhan Necip Şahin Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Mart 2015 Mesajlar 4.204 Makaleler 31 Çözümler 173 Yer Arlong Park Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknoloji Yazarı 8 Şubat 2023 #2 Profil rozetiniz sizin herhangi bir sunucuya takviye yaptığınızı belirtiyor sadece. Başka sunucuya aktardığınız zaman gitmeyecektir.
Profil rozetiniz sizin herhangi bir sunucuya takviye yaptığınızı belirtiyor sadece. Başka sunucuya aktardığınız zaman gitmeyecektir.
iKayraOnur Kilopat Sosyal Tayfı Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 5.051 Makaleler 4 Çözümler 41 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2023 #3 Bende sıfırlanma gibi bir olay olmadı, tabii aktarmaktan bahsediyorsanız.
KraK3N0 Decapat Katılım 26 Kasım 2022 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2023 #4 Oğuzhan Necip Şahin dedi: Profil rozetiniz sizin herhangi bir sunucuya takviye yaptığınızı belirtiyor sadece. Başka sunucuya aktardığınız zaman gitmeyecektir. Genişletmek için tıkla... Anladım, bir arkadaşım bir Boost'unun şu an bastığın sunucuda kalması gerekiyor, diğerini değiştirebilirsin gibi bir şey demişti de ondan endişe ettim. iKayraOnur dedi: Bende sıfırlanma gibi bir olay olmadı, tabii aktarmaktan bahsediyorsanız. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Oğuzhan Necip Şahin dedi: Profil rozetiniz sizin herhangi bir sunucuya takviye yaptığınızı belirtiyor sadece. Başka sunucuya aktardığınız zaman gitmeyecektir. Genişletmek için tıkla... Anladım, bir arkadaşım bir Boost'unun şu an bastığın sunucuda kalması gerekiyor, diğerini değiştirebilirsin gibi bir şey demişti de ondan endişe ettim. iKayraOnur dedi: Bende sıfırlanma gibi bir olay olmadı, tabii aktarmaktan bahsediyorsanız. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.