Discord bot açarken" Windows script host" hatası

PCzmn

Centipat
Merhaba ben Discord bot yazacaktım botu açmaya çalıştığımda bu hatayı alıyorum. Yardımcı olabilecek var mı?

Dosya Ekleri

• resim_2021-09-18_212505.png
    resim_2021-09-18_212505.png
    69,1 KB · Görüntüleme: 78
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba tüm komutları atıyorum.
JavaScript:
const { Client, Intents } = require('discord.js');

const client = new Client({ intents: [Intents.FLAGS.GUILDS] });

client.login('token');
Bu sanırım yeni çıkan V13 sürümü. Benim zamanımda V12 yeni çıkmıştı. Maalesef bilgim yok, kusura bakmayın. Bekleyin, bilgili olan birileri çıkacaktır.

Ben ne yapacağım eski sürümlerine ulaşabilir miyim?

Dostum token yazan yere botun tokenini yazmalısın ve botu başlatmak için botun klasörünü açıp boş bir yere Shift + sağ tık basarsan PowerShell ile aç diye bir şey olacak oraya node bot.js yazacaksın.
Dostum token yazan yere botun tokenini yazmalısın ve botu başlatmak için botun klasörünü açıp boş bir yere Shift + sağ tık basarsan PowerShell ile aç diye bir şey olacak oraya node bot.js yazacaksın.
Ama bende V13 bilmiyorum doğru olmayabilir.

Arkadaşlar botun tokenini de yaptım olmadı peki V12'yi bulabilir miyim?

Direkt JavaScript dosyasını mı çalıştırmayı deniyorsunuz? Öyle açılmaz, ek olarak tokeni de girmemişsiniz zaten.

Hayır komutlarla beraber. Şimdi tokeni girdim gene olmadı.
Arkadaşlar komut yokken direkt bot açılmıyor ama kod olunca bir hata veriyor.

2 Sayfaya Bakın Lütfen.

Son düzenleme:
Bot yapmayı öğrenmek istiyorsanız öncelikle JS mantığını kavramanızı öneririm.
Kurs ile başlamak iyi bir seçim olur.

Öncelikle NodeJS indirmek ile başlayın.
LTS sürümü iş görür.
Sonra botun olduğu dizinde CMD açarak node dosyaadi.js ile botu çalıştırabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı