Discord bot Client kullanmak riskli mi?

• Konuyu başlatan Vain
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 2.274

Vain

Hectopat
Yer
İstanbul
Merhaba, bir arkadaşım bot gelişiricisi, onaylı botu var ve GitHub'da bulduğu bir Discord bot Client kullanarak botun tokeni ile hesaba giriyor, sunuculardaki mesajlara bakıyor. Yasa dışı mı, başına bir şey gelir mi? Yasa dışı diye düşünüyorum uyardım ama bir şey olmaz falan diyor. Başına bir şey gelmesini istemem sonuçta arkadaşım.

Merhaba, bir arkadaşım bot gelişiricisi, onaylı botu var ve GitHub'da bulduğu bir Discord bot Client kullanarak botun tokeni ile hesaba giriyor, sunuculardaki mesajlara bakıyor. Yasa dışı mı, başına bir şey gelir mi? Yasa dışı diye düşünüyorum uyardım ama bir şey olmaz falan diyor. Başına bir şey gelmesini istemem sonuçta arkadaşım.
Hocam, dikkat etsin arkadaşınız. Siber suçlar var. Özel konuşmalar var. Başına iş açılabilir.

İsteyen quick.db ile de mesaj depoluyor. Ekleyen bunun sorumluluğunda olmalı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı