kılıçhan Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 126 11 Mart 2022 #1 Discord için bir eğlence botu kurdum. Önceden hiç hata vermiyordu şu anda bu hatayı veriyor. Nasıl çözebilirim? Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (3).png 207,6 KB · Görüntüleme: 197
Discord için bir eğlence botu kurdum. Önceden hiç hata vermiyordu şu anda bu hatayı veriyor. Nasıl çözebilirim?
Aron feller 1 Decapat Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 327 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sıkıcı hayat 14 Şubat 2023 #2 kılıçhan dedi: Discord için bir eğlence botu kurdum. Önceden hiç hata vermiyordu şu anda bu hatayı veriyor. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Pc var ve glitchmi bruhhhh
kılıçhan dedi: Discord için bir eğlence botu kurdum. Önceden hiç hata vermiyordu şu anda bu hatayı veriyor. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Pc var ve glitchmi bruhhhh
3 324720 Kilopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 836 Çözümler 24 14 Şubat 2023 #3 Sol alttaki terminale basın. Daha sonra "npm i node:events" ya da "npm install events" yazın ve enterlayın.
Sol alttaki terminale basın. Daha sonra "npm i node:events" ya da "npm install events" yazın ve enterlayın.