Discord bot hesapları nasıl yapıyor?

EreN212

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar demek istediğim bu tarz bot hespları nasıl oluşturuyorlar? Bende oluşturmak istiyorum internette 1-2 saatlik araştırmama rağmen hiçbir şey bulamadım. Aranıza bunlar ile alakalı bilgisi olan var mı?

Dosya Ekleri

• 1632690847659.png
    1632690847659.png
    203,1 KB · Görüntüleme: 550
Bunlar genelde gerçek insanlar oluyor. Senin bulunduğun sunucularda rastgele kişilerin DM'sine gidip mesaj atıyorlar. En azından ben böyle biliyorum.

Bunlar bir normal hesap fakat X programları kullanılarak bot haline çeviriliyor. Sunucuda aktif olan bütün kişilere mesaj atıyorlar ve genelde bu açılan hesaplar ban yiyor ve ban yerken de sizin asıl hesabınız da banlanabiliyor. Yani pek tavsiye etmem bu işlere bulaşmanızı.

Eğer discordda bulunan komut verilerek çalışan botlardan bahsediyorsanız bunu discord api sayfasından bulabilirsiniz. Programlama dili bilmeniz gerekiyor bunun için ve botun çalışacağı bir server gerekli. Eğer sahte hesaplar açılıp bu şekilde insanlara reklam göndermekten bahsediyorsanız eğer bununla ilgili içerikleri de github üzerinden bulabilirsiniz. Php, python, c#, nodejs gibi farklı dillerde yazılmış botlar mevcut. Bu programlama dillerinden birisini biliyorsanız elbette kendinizde bu botları yazabilirsiniz.

Normalde rastgele oluşturulan hesaplar oluyor ama size çalıntı hesap mesaj yazmış, ekran görüntüsündeki gibi milletin hesaplarını tokenlerini çalarak ele geçiriyorlar. Zaten hesabın tokeni ele geçirildiğinde adam her istediğini yapabilir, bütün hesapları bir sunucuya sokuyor sonra herkese mesaj attırıyor.

Arkadaşlar demek istediğim bu tarz bot hespları nasıl oluşturuyorlar? Bende oluşturmak istiyorum internette 1-2 saatlik araştırmama rağmen hiçbir şey bulamadım. Aranıza bunlar ile alakalı bilgisi olan var mı?

Mass DM bot diye bir şey var parayla satıyorlar 30$ falandı ben aldığımda.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı