Eren AK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 7.939 Makaleler 21 Çözümler 30 5 Haziran 2022 #11 Evilmonster dedi: Web sitemiz yayında, site üzerinden bize ulaşabilirsiniz. Ana Sayfa Genişletmek için tıkla... Daha iyi olabilirdi tasarım.
Evilmonster dedi: Web sitemiz yayında, site üzerinden bize ulaşabilirsiniz. Ana Sayfa Genişletmek için tıkla... Daha iyi olabilirdi tasarım.
Evilmonster Kilopat Katılım 23 Ağustos 2019 Mesajlar 767 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştiricisi 5 Haziran 2022 #12 Eren AK dedi: Daha iyi olabilirdi tasarım. Genişletmek için tıkla... Aslında çok eskiden tasarlamıştım bu siteyi, henüz yayınlama imkanı bulabildim. İleride daha da gelişecek elbette, şu an işimizi görse yeterli. Teşekkür ederim geri dönüşünüz için.
Eren AK dedi: Daha iyi olabilirdi tasarım. Genişletmek için tıkla... Aslında çok eskiden tasarlamıştım bu siteyi, henüz yayınlama imkanı bulabildim. İleride daha da gelişecek elbette, şu an işimizi görse yeterli. Teşekkür ederim geri dönüşünüz için.
Eren AK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 7.939 Makaleler 21 Çözümler 30 6 Haziran 2022 #13 Ek olarak resimler kısmında bir resime tıkladığımda i.(resimservisi).com'a yönlendiriyor. Siteye gömmeniz ve site içerisinde büyümesi ve açılması çok daha iyi olacaktır. Evilmonster dedi: Aslında çok eskiden tasarlamıştım bu siteyi, henüz yayınlama imkanı bulabildim. İleride daha da gelişecek elbette, şu an işimizi görse yeterli. Teşekkür ederim geri dönüşünüz için. Genişletmek için tıkla... HızlıResim önermem.
Ek olarak resimler kısmında bir resime tıkladığımda i.(resimservisi).com'a yönlendiriyor. Siteye gömmeniz ve site içerisinde büyümesi ve açılması çok daha iyi olacaktır. Evilmonster dedi: Aslında çok eskiden tasarlamıştım bu siteyi, henüz yayınlama imkanı bulabildim. İleride daha da gelişecek elbette, şu an işimizi görse yeterli. Teşekkür ederim geri dönüşünüz için. Genişletmek için tıkla... HızlıResim önermem.