Discord bot ibaresi olmayan bot yapmam mümkün mü?

glikojen

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Türkiye
Selamlar, bir Discord sunucum var. Hiç aktif değil, mesajlaşan ve sağ tarafında bot yazmayan bir bot nasıl yapabilirim?

Selamlar, bir Discord sunucum var. Hiç aktif değil, mesajlaşan ve sağ tarafında bot yazmayan bir bot nasıl yapabilirim?

Herhangi bir botun sağ tarafındaki bot yazısını silemezsin.

Mümkün, daha önce görmüştüm. Ama nasıl yapıldığını bilmiyorum.

Kendi hesabınızı bir bot yapabilirsiniz fakat yukarıda da denildiği gibi yasaktır. Hesabınız silinir.

Self bot yazabilirsin. V11 üstü d.js sürümü kullanıcı tokeni kullanamazsın. Discord yasakladı. Unutma self bot yasak. T.O.S.'a aykırı.

Self bot yazabilirsin. V11 üstü d.js sürümü kullanıcı tokeni kullanamazsın. Discord yasakladı. Unutma self bot yasak. T.O.S.'a aykırı.
Merhaba merakımdan soruyorum dediğiniz gibi bir botu sunucuma aldım ve güvenilir olmadığını farkettim anında sunucudan çıkardım ve hesabımın e-postası şifresini değiştirdim ve çift doğramayi açtım hesabım çalınır mi?

Bro botlar hesap çalamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…