UtguluEmin Decapat Katılım 20 Mart 2020 Mesajlar 278 28 Aralık 2020 #1 Bot kodlamak istiyorum bu yüzden de yarı internetten yarı arkadaşımdan eğitim alacağım. İnternetten en güzel bot kodlamayı gösteren kanalı söylerseniz sevinirim. Not: Video böyle en az 10-15 tane olursa sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Aralık 2020
Bot kodlamak istiyorum bu yüzden de yarı internetten yarı arkadaşımdan eğitim alacağım. İnternetten en güzel bot kodlamayı gösteren kanalı söylerseniz sevinirim. Not: Video böyle en az 10-15 tane olursa sevinirim.
CrawLTR Hectopat Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 357 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2020 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
UtguluEmin Decapat Katılım 20 Mart 2020 Mesajlar 278 28 Aralık 2020 #3 CrawLTR dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Çok az değil mi sence benim istediğim 3 videosu varsa bir videosu 30dk 1 saat ve abonesi çok olursa daha iyi eğitim verdiğini düşünüyorum.
CrawLTR dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Çok az değil mi sence benim istediğim 3 videosu varsa bir videosu 30dk 1 saat ve abonesi çok olursa daha iyi eğitim verdiğini düşünüyorum.