Aklımda güzel fikirler var. Biraz araştırdım ve bot kodlamak için anlatılan rehberlerde genellikle JavaScript ve Python kullanılıyor. Bu ikisi arasında bildiğim tek fark Python'un daha kolay öğreniliyor olması. Sizce nereden başlamalıyım?
Aklımda güzel fikirler var. Biraz araştırdım ve bot kodlamak için anlatılan rehberlerde genellikle JavaScript ve Python kullanılıyor. Bu ikisi arasında bildiğim tek fark Python'un daha kolay öğreniliyor olması. Sizce nereden başlamalıyım?
API belli. Bozuk olsa şimdiye kadar fark ederlerdi herhalde.
Aynı işlevli kodu farklı şekillerde yazabilirsiniz. O yüzden birilerine kod sorulduğunda farklı cevaplar almak gayet normal.
Hocam benim aklımda sadece şey var. Yani nasıl anlatıyım onu da bilmiyorum fakat Python kullandığım zaman JavaScript ile yapabileceğim her şeyi yapabilecek miyim? Discord'a bir sürü yeni özellik geldi son zamanlarda. Mesela onları her iki yazılım dili ili yapabilecek miyim? Kafam çok karışık.
Yok yanlış anladınız Python yeni başlayanlar arasında o kadar popüler ki insanlar pek bir şey bilmese bile sorunuza yorum yapıp kafaınızı allak bullak edebiliyor o sebeple JS tercih ederim dedim çünkü alışması Python kadar kolay olmadığı için genel olarak daha sakin ve bilgili bir kitlesi var.
İki dil de Turing complete olduğu için yapabilmeniz gerekiyor.
Discord API güncelliğiyle ilgili bilgim yok ama eşek değillerse ikisini de güncelliyorlardır.