BRTSDN Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 133 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2022 #1 Tokenimin doğru olduğuna eminin 4 kez tekrar değiştirmeme rağmen alttaki hatayı veriyor. Dosya Ekleri resim_2022-08-05_221431757.png 3,5 KB · Görüntüleme: 73
Müco bey Hectopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 1.778 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer Ankara, göksu 5 Ağustos 2022 #2 Ayarlarının doğru olduğuna emin misin? sorun tokende değil diyorsun.
BRTSDN Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 133 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2022 #3 Müco bey dedi: Ayarlarının doğru olduğuna emin misin? Sorun tokende değil diyorsun. Genişletmek için tıkla... Ayarlar doğru ama run project dediğim anda bu hatayı veriyor.
Müco bey dedi: Ayarlarının doğru olduğuna emin misin? Sorun tokende değil diyorsun. Genişletmek için tıkla... Ayarlar doğru ama run project dediğim anda bu hatayı veriyor.
Müco bey Hectopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 1.778 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer Ankara, göksu 5 Ağustos 2022 #4 Farklı bir şeyler denesen. Glitch kullanan kalmadı ama en azından glitch ile boş bir proje açıp dene. sorun botta mı uygulamada mı öğrenirsin.
Farklı bir şeyler denesen. Glitch kullanan kalmadı ama en azından glitch ile boş bir proje açıp dene. sorun botta mı uygulamada mı öğrenirsin.
BRTSDN Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 133 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2022 #5 Müco bey dedi: Farklı bir şeyler denesen. Glitch kullanan kalmadı ama en azından glitch ile boş bir proje açıp dene. Sorun botta mı uygulamada mı öğrenirsin. Genişletmek için tıkla... Sorunu son sürümü çalıştırarak çözdüm bu kadar kolaymış
Müco bey dedi: Farklı bir şeyler denesen. Glitch kullanan kalmadı ama en azından glitch ile boş bir proje açıp dene. Sorun botta mı uygulamada mı öğrenirsin. Genişletmek için tıkla... Sorunu son sürümü çalıştırarak çözdüm bu kadar kolaymış
S so_close Decapat Katılım 8 Eylül 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2024 #6 BRTSDN dedi: Sorunu son sürümü çalıştırarak çözdüm bu kadar kolaymış Genişletmek için tıkla... Reis nasıl son sürüm yaptın bana da göster.
BRTSDN dedi: Sorunu son sürümü çalıştırarak çözdüm bu kadar kolaymış Genişletmek için tıkla... Reis nasıl son sürüm yaptın bana da göster.