Ergosphere Hectopat Katılım 29 Aralık 2019 Mesajlar 821 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2023 #1 Herkese merhaba, Discord'da belli başlı kelimelerin yazılmasını yasaklayan bir bot öneriniz var mı? Çok teşekkür ederim.
Herkese merhaba, Discord'da belli başlı kelimelerin yazılmasını yasaklayan bir bot öneriniz var mı? Çok teşekkür ederim.
Rodemeister Centipat Katılım 24 Eylül 2023 Mesajlar 39 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri i5-11320H @ 3.20GHz GTX 1650 4GB 16GB RAM WIN11 Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2023 #2 Probot işinizi görecektir. MEE6'da aynı şekilde.
Ergosphere Hectopat Katılım 29 Aralık 2019 Mesajlar 821 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2023 #3 Rodemeister dedi: Probot işinizi görecektir. MEE6'da aynı şekilde. Genişletmek için tıkla... Sağ olun, teşekkür ederim. Rodemeister dedi: Probot işinizi görecektir. MEE6'da aynı şekilde. Genişletmek için tıkla... Moderatörü aktif edip bazı kelimeleri yasakladığımda ve sunucuda yazdığımda herhangi bir tepki vermiyor, yardımcı olur musunuz? Son düzenleme: 3 Ekim 2023
Rodemeister dedi: Probot işinizi görecektir. MEE6'da aynı şekilde. Genişletmek için tıkla... Sağ olun, teşekkür ederim. Rodemeister dedi: Probot işinizi görecektir. MEE6'da aynı şekilde. Genişletmek için tıkla... Moderatörü aktif edip bazı kelimeleri yasakladığımda ve sunucuda yazdığımda herhangi bir tepki vermiyor, yardımcı olur musunuz?
Rodemeister Centipat Katılım 24 Eylül 2023 Mesajlar 39 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri i5-11320H @ 3.20GHz GTX 1650 4GB 16GB RAM WIN11 Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2023 #4 Ergosphere dedi: Sağ olun, teşekkür ederim. Moderatörü aktif edip bazı kelimeleri yasakladığımda ve sunucuda yazdığımda herhangi bir tepki vermiyor, yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Elbette, gecikme için üzgünüm şehir dışındaydım. Discord üzerinde ismim rodemeister eklerseniz yardımcı olacağım.
Ergosphere dedi: Sağ olun, teşekkür ederim. Moderatörü aktif edip bazı kelimeleri yasakladığımda ve sunucuda yazdığımda herhangi bir tepki vermiyor, yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Elbette, gecikme için üzgünüm şehir dışındaydım. Discord üzerinde ismim rodemeister eklerseniz yardımcı olacağım.
Ergosphere Hectopat Katılım 29 Aralık 2019 Mesajlar 821 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2023 #5 Rodemeister dedi: Elbette, gecikme için üzgünüm şehir dışındaydım. Discord üzerinde ismim rodemeister eklerseniz yardımcı olacağım. Genişletmek için tıkla... Estağfurullah, sağ olun ekliyorum. Ekledim.
Rodemeister dedi: Elbette, gecikme için üzgünüm şehir dışındaydım. Discord üzerinde ismim rodemeister eklerseniz yardımcı olacağım. Genişletmek için tıkla... Estağfurullah, sağ olun ekliyorum. Ekledim.