ÖmerIsTurkish Centipat Katılım 19 Mart 2022 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2022 #1 Discord botumu oluşturdum ama sunucuma davet edemiyorum. 2 adet hata veriyor.
alpserhat Hectopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 1.049 Çözümler 8 Yer Istanbul 19 Aralık 2022 #2 Hocam botun Client ID'sini gönderir misin? Bir de botun dashboardı mı var.
ÖmerIsTurkish Centipat Katılım 19 Mart 2022 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2022 #3 alpserhat dedi: Hocam botun Client ID'sini gönderir misin? Bir de botun dashboardı mı var. Genişletmek için tıkla... Evet dashboard botghost diye bir şey. Yapabilirsen sen yapar mısın? Bana bot usta.
alpserhat dedi: Hocam botun Client ID'sini gönderir misin? Bir de botun dashboardı mı var. Genişletmek için tıkla... Evet dashboard botghost diye bir şey. Yapabilirsen sen yapar mısın? Bana bot usta.
Aron feller 1 Decapat Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 327 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sıkıcı hayat 14 Şubat 2023 #4 ÖmerIsTurkish dedi: Evet dashboard botghost diye bir şey. Yapabilirsen sen yapar mısın? Bana bot usta. Genişletmek için tıkla... O farklı Bi olay dashboard dediğin node.js ve discord.js bilip bilmeden dan diye atlamayın
ÖmerIsTurkish dedi: Evet dashboard botghost diye bir şey. Yapabilirsen sen yapar mısın? Bana bot usta. Genişletmek için tıkla... O farklı Bi olay dashboard dediğin node.js ve discord.js bilip bilmeden dan diye atlamayın
ÖmerIsTurkish Centipat Katılım 19 Mart 2022 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2023 #5 Aron feller 1 dedi: O farklı Bi olay dashboard dediğin node.js ve discord.js bilip bilmeden dan diye atlamayın Genişletmek için tıkla... Hallettim botum var artık kendim yazdım
Aron feller 1 dedi: O farklı Bi olay dashboard dediğin node.js ve discord.js bilip bilmeden dan diye atlamayın Genişletmek için tıkla... Hallettim botum var artık kendim yazdım
Aron feller 1 Decapat Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 327 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sıkıcı hayat 14 Şubat 2023 #6 ÖmerIsTurkish dedi: Hallettim botum var artık kendim yazdım Genişletmek için tıkla... ÖmerIsTurkish dedi: Hallettim botum var artık kendim yazdım Genişletmek için tıkla... Bro dashboard varmı hala
ÖmerIsTurkish dedi: Hallettim botum var artık kendim yazdım Genişletmek için tıkla... ÖmerIsTurkish dedi: Hallettim botum var artık kendim yazdım Genişletmek için tıkla... Bro dashboard varmı hala
UcanMuz Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 2.739 Çözümler 6 14 Şubat 2023 #7 Discord developer portaldan application ID'yi alip yapistiracaksin oraya.
ÖmerIsTurkish Centipat Katılım 19 Mart 2022 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2023 #8 Aron feller 1 dedi: Bro dashboard varmı hala Genişletmek için tıkla... Bilmem
Aron feller 1 Decapat Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 327 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sıkıcı hayat 15 Şubat 2023 #9 ÖmerIsTurkish dedi: Bilmem. Genişletmek için tıkla... Bilmeyecek bir şey yok ki boyuna yönetim paneli yaptın mı?
ÖmerIsTurkish dedi: Bilmem. Genişletmek için tıkla... Bilmeyecek bir şey yok ki boyuna yönetim paneli yaptın mı?