H Hyhnos Hectopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 132 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Ekim 2020 #1 Botum 75 sunucuyu geçti onaylanma mesajı geldi. 18 yaş altını kabul ediyorlar mı?
cagr30 Kilopat Katılım 20 Haziran 2018 Mesajlar 868 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2020 #2 Hyhnos dedi: Botum 75 sunucuyu geçti onaylanma mesajı geldi. 18 yaş altını kabul ediyorlar mı? Genişletmek için tıkla... Mail atmıştım zamanında bu soru için. Aklınızda soru kalmaması için direk mailin ekran görüntüsünü atıyorum.
Hyhnos dedi: Botum 75 sunucuyu geçti onaylanma mesajı geldi. 18 yaş altını kabul ediyorlar mı? Genişletmek için tıkla... Mail atmıştım zamanında bu soru için. Aklınızda soru kalmaması için direk mailin ekran görüntüsünü atıyorum.
LastPlayer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 2.312 Makaleler 2 Çözümler 46 Yer VSCode 21 Ekim 2020 #3 13+ olman gerekiyor Discord kullanmak için bu yüzden kabul ederler.
H Hyhnos Hectopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 132 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Ekim 2020 #4 cagr30 dedi: Eki Görüntüle 709211 Mail atmıştım zamanında bu soru için. Aklınızda soru kalmaması için direk mailin ekran görüntüsünü atıyorum. Genişletmek için tıkla... +13'üm tereddüt duymuyorum ama kimliğim eski kimlik olduğu için kabul etmiyor galiba. Hata veriyor.
cagr30 dedi: Eki Görüntüle 709211 Mail atmıştım zamanında bu soru için. Aklınızda soru kalmaması için direk mailin ekran görüntüsünü atıyorum. Genişletmek için tıkla... +13'üm tereddüt duymuyorum ama kimliğim eski kimlik olduğu için kabul etmiyor galiba. Hata veriyor.
cagr30 Kilopat Katılım 20 Haziran 2018 Mesajlar 868 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2020 #5 Hyhnos dedi: +13'üm tereddüt duymuyorum ama kimliğim eski kimlik olduğu için kabul etmiyor galiba. Hata veriyor. Genişletmek için tıkla... Ben de eski kimlik ile denediğimde kabul etmemişti. Yenisi ile denediğimde kabul etti.
Hyhnos dedi: +13'üm tereddüt duymuyorum ama kimliğim eski kimlik olduğu için kabul etmiyor galiba. Hata veriyor. Genişletmek için tıkla... Ben de eski kimlik ile denediğimde kabul etmemişti. Yenisi ile denediğimde kabul etti.
H Hyhnos Hectopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 132 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Ekim 2020 #6 cagr30 dedi: Ben de eski kimlik ile denediğimde kabul etmemişti. Yenisi ile denediğimde kabul etti. Genişletmek için tıkla... Ne kadar zamanda onayladılar? Veya botun onaylandı mı? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ekim 2020
cagr30 dedi: Ben de eski kimlik ile denediğimde kabul etmemişti. Yenisi ile denediğimde kabul etti. Genişletmek için tıkla... Ne kadar zamanda onayladılar? Veya botun onaylandı mı?
cagr30 Kilopat Katılım 20 Haziran 2018 Mesajlar 868 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2020 #7 Hyhnos dedi: Ne kadar zamanda onayladılar. Veya botun onaylandı mı? Genişletmek için tıkla... Kimliğini onayladıktan sonra bir form doldurtuyor, uzun biraz. Doldurduktan sonra 1-2 gün içinde onaylıyorlar ama bende hata verdi. Onaylayamadım. "Botunuz yasal olmayan yollarla arttırılmış." gibi bişi söyledi. Anlamadım ben de.
Hyhnos dedi: Ne kadar zamanda onayladılar. Veya botun onaylandı mı? Genişletmek için tıkla... Kimliğini onayladıktan sonra bir form doldurtuyor, uzun biraz. Doldurduktan sonra 1-2 gün içinde onaylıyorlar ama bende hata verdi. Onaylayamadım. "Botunuz yasal olmayan yollarla arttırılmış." gibi bişi söyledi. Anlamadım ben de.
wiskypeek Hectopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 50 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2021 #8 Hyhnos dedi: Botum 75 sunucuyu geçti onaylanma mesajı geldi. 18 yaş altını kabul ediyorlar mı? Genişletmek için tıkla... +13 gerekiyor dostum onaylanması uzun sürer çok bot var onaylanma aşamasında cagr30 dedi: Ben de eski kimlik ile denediğimde kabul etmemişti. Yenisi ile denediğimde kabul etti. Genişletmek için tıkla... Maalesef çipli kimlik kartı gerekiyor
Hyhnos dedi: Botum 75 sunucuyu geçti onaylanma mesajı geldi. 18 yaş altını kabul ediyorlar mı? Genişletmek için tıkla... +13 gerekiyor dostum onaylanması uzun sürer çok bot var onaylanma aşamasında cagr30 dedi: Ben de eski kimlik ile denediğimde kabul etmemişti. Yenisi ile denediğimde kabul etti. Genişletmek için tıkla... Maalesef çipli kimlik kartı gerekiyor
468409 Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 1.296 Çözümler 4 Yer Papua Yeni Gine Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2022 #9 Botunuzun ismi nedir? Destek olmak isterim hala duruyorsa bot.