B Burhan Yasin Köse Hectopat Katılım 26 Temmuz 2020 Mesajlar 157 Yer Uşak 26 Aralık 2020 #1 Merhabalar, benim bir Discord bot projem var ve belirttiğim kanalları otomatik 1 saate bir kanalı silip yeniden aynı kanalı açmasını istiyorum. Yani otomatik 1 saate bir nuke çekmesini, istiyorum nasıl yapacağım? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Aralık 2020
Merhabalar, benim bir Discord bot projem var ve belirttiğim kanalları otomatik 1 saate bir kanalı silip yeniden aynı kanalı açmasını istiyorum. Yani otomatik 1 saate bir nuke çekmesini, istiyorum nasıl yapacağım?
mantion Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2018 Mesajlar 2.116 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2020 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu YouTube serisinden discord.js kütüphanesini öğrenip kendiniz yapabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu YouTube serisinden discord.js kütüphanesini öğrenip kendiniz yapabilirsiniz.