S so_close Decapat Katılım 8 Eylül 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2024 #1 Ya şunu nasıl düzelteceğim? Tamam eski bir uygulama ama çok güzel token doğru başka bot da denedim bu foruma da baktım sürüm yükseltmesi yapıp düzelten var. Sürüm güncellemesi nasıl yapılır söyler misiniz? Ya da bu hatanın sorununu bilen var mı? Dosya Ekleri image.jpg 17,1 KB · Görüntüleme: 58
Ya şunu nasıl düzelteceğim? Tamam eski bir uygulama ama çok güzel token doğru başka bot da denedim bu foruma da baktım sürüm yükseltmesi yapıp düzelten var. Sürüm güncellemesi nasıl yapılır söyler misiniz? Ya da bu hatanın sorununu bilen var mı?
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 16 Nisan 2024 #2 Ne yazılım kullanıyorsun?
S so_close Decapat Katılım 8 Eylül 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2024 #3 Nizel G dedi: Ne yazılım kullanıyorsun? Genişletmek için tıkla... Yazılım değil de Discord bot maker diye bir uygulama. Crack indirdim tokeni sıfırlamama rağmen. "Invlaid token" Hatası veriyor.
Nizel G dedi: Ne yazılım kullanıyorsun? Genişletmek için tıkla... Yazılım değil de Discord bot maker diye bir uygulama. Crack indirdim tokeni sıfırlamama rağmen. "Invlaid token" Hatası veriyor.