Discord bot tokeninin kötü yerlere girmek zararlı mı?

• Konuyu başlatan 404353
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 2.764

404353

Decapat
Makaleler
2
Selamun aleyküm arkadaşlar. Benim bir Discord botum var, JavaScript'ten yaptım. Olduğu sunucuları görmek için bir program var. Aslında program bir patlatma programı. Bot token yapışıtırıyorsun, sonra olduğu sunucuları seçiyorsun, patlatabiliyorsun. Ben iyi amaçlı sadece olduğu sunucuları görmek için kullandım, patlatmadım ama o tokeni kötü bir yere yapıştırdğım için içime kötü bir his geldi. Lütfen bir şey söyleyin, yardım edin. Botuma bir şey oldu, içimde hep kötü his var.

Selamun aleyküm arkadaşlar. Benim bir Discord botum var, JavaScript'ten yaptım. Olduğu sunucuları görmek için bir program var. Aslında program bir patlatma programı. Bot token yapışıtırıyorsun, sonra olduğu sunucuları seçiyorsun, patlatabiliyorsun. Ben iyi amaçlı sadece olduğu sunucuları görmek için kullandım, patlatmadım ama o tokeni kötü bir yere yapıştırdğım için içime kötü bir his geldi. Lütfen bir şey söyleyin, yardım edin. Botuma bir şey oldu, içimde hep kötü his var.
Kanka tam olarak ne yaptın?

Evet olabilir. Tokeni değiştirin, ardından komutlar klasörüne aşağıdaki kodu yapıştırın. Bu kod sayesinde kaç sunucuda olduğunu görebileceksiniz.

JavaScript:
const Discord = require("discord.js");
const moment = require("moment");
require("moment-duration-format");

exports.run = (client, msg) => {
  msg.channel.send(`
  Bot kaç sunucuda?
• Sunucular: ${client.guilds.cache.size.toLocaleString()}`);
};

exports.conf = {
  enabled: true,
  guildOnly: false,
  aliases: [''],
  permLevel: 0
};

exports.help = {
  name: 'sunucular',
  description: 'Botun istatistik gösterir.',
  usage: 'bot-bilgi'
};

JavaScript ile kodladıysanız(!) neden kendiniz bir kod yazmadınız ? Sort ile güzel bir sıralama kodu yapabilirdiniz. Her neyse geçmiş artık. Hemen Discord Developers portal'dan botunuzun tokenini regenerate edin. Bu gibi platformların-websitelerin çalma ihtimalleri çok yüksek. Halen bir şey yapmadıysalar şükredin :D. Hemen değiştirmenizi tavsiye ediyorum.

hayır program güvenilir ama ben o botu kötü bir yere verdiğim için kendimden utanıyom :( yardım edin
nasıl değiştireblirim birde o komutları tam olarak nereye yazıyım
Tamam tamam buldum değiştiridm tokeni çok teşekkürler
arkadaşlar bu mesajı yazdığımda sanki tokeni oraya yapıştırınca botuma ihanet ediyomuş gibi hissteyim kötü bir his geldi içime tabi sonra botu sildim altyapıyı başka biryerdeb filan almıştım şimdi ise farklı bir bot yptım kendim tokeni birisine verdim az daha çalıyordu sizin sayenizde regegnarete düğmesine dokun demişşsiniz hemen yaptım çok teşekkürler herkes konuyu anladı galiba peki botumun olduğu sunucuları yasadışı bir program kullanmadan nasıl görürüm detaylı anlatırmısınız

Son düzenleme:
Hayır program güvenilir ama ben o botu kötü bir yere verdiğim için kendimden utanıyom :( yardım edin.
Nasıl değiştireblirim bir de o komutları tam olarak nereye yazayım.
Tamam tamam buldum değiştiridm tokeni çok teşekkürler.
Arkadaşlar bu mesajı yazdığımda sanki tokeni oraya yapıştırınca botuma ihanet ediyormuş gibi hissteyim kötü bir his geldi içime tabii sonra botu sildim altyapıyı başka bir yerdeb falan almıştım şimdi ise farklı bir bot yptım kendim tokeni birisine verdim az daha çalıyordu sizin sayenizde regegnarete düğmesine dokun demişsiniz hemen yaptım çok teşekkürler herkes konuyu anladı galiba peki botumun olduğu sunucuları yasadışı bir program kullanmadan nasıl görürüm detaylı anlatır mısınız?

Discord Developer Portal — API Docs for Bots and Developers > applications > (botunuz) > bot > regenerate.

İşlemi tamamladıktan sonra tokeniniz sıfırlanacaktır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı