xKingsonx Femtopat Katılım 15 Nisan 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2023 #11 566156 dedi: Discord botu aktif olmuyor Node bot.js yazdığımda çalışmıyor pek fazla bilgim yok, kodlamayı da az bir şey biliyorum. YouTube'da araştırdım fakat bir sonuç alamadım yardım ederseniz severim. www.technopat.net Burada anlatılanları deneyin. Genişletmek için tıkla... bu konularon hepsine baktım
566156 dedi: Discord botu aktif olmuyor Node bot.js yazdığımda çalışmıyor pek fazla bilgim yok, kodlamayı da az bir şey biliyorum. YouTube'da araştırdım fakat bir sonuç alamadım yardım ederseniz severim. www.technopat.net Burada anlatılanları deneyin. Genişletmek için tıkla... bu konularon hepsine baktım
566156 Kilopat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 5.942 Makaleler 19 Çözümler 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2023 #12 JavaScript:Panoya kopyala await client.login("token"); Buradaki await'i kaldırıp dener misin? Kaydetmeyi unutma tekrar dene çalıştırmayı.
JavaScript:Panoya kopyala await client.login("token"); Buradaki await'i kaldırıp dener misin? Kaydetmeyi unutma tekrar dene çalıştırmayı.
xKingsonx Femtopat Katılım 15 Nisan 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2023 #13 566156 dedi: JavaScript:Panoya kopyala await client.login("token"); Buradaki await'i kaldırıp dener misin? Kaydetmeyi unutma tekrar dene çalıştırmayı. Genişletmek için tıkla... dostum bunla hiçbir alakası yok ben bot.js dosyasına hiçbirşey yazmasamda yine aynı sorun oluyor yazsamda aynı sorun
566156 dedi: JavaScript:Panoya kopyala await client.login("token"); Buradaki await'i kaldırıp dener misin? Kaydetmeyi unutma tekrar dene çalıştırmayı. Genişletmek için tıkla... dostum bunla hiçbir alakası yok ben bot.js dosyasına hiçbirşey yazmasamda yine aynı sorun oluyor yazsamda aynı sorun
566156 Kilopat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 5.942 Makaleler 19 Çözümler 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2023 #14 Denediniz mi anlattıklarımı? Yazmazsanız tabii ki aktif olmaz hocam çünkü ortada bir token olmayacak. @300319 hocam bir baksın olmazsa.
Denediniz mi anlattıklarımı? Yazmazsanız tabii ki aktif olmaz hocam çünkü ortada bir token olmayacak. @300319 hocam bir baksın olmazsa.
xKingsonx Femtopat Katılım 15 Nisan 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2023 #15 566156 dedi: Denediniz mi anlattıklarımı? Yazmazsanız tabii ki aktif olmaz hocam çünkü ortada bir token olmayacak. Genişletmek için tıkla... senin dediğinde doğru ama ben yazıncada tepki yok yazmayıncada
566156 dedi: Denediniz mi anlattıklarımı? Yazmazsanız tabii ki aktif olmaz hocam çünkü ortada bir token olmayacak. Genişletmek için tıkla... senin dediğinde doğru ama ben yazıncada tepki yok yazmayıncada
K kaan.w Megapat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 2.423 Çözümler 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2023 #16 Sadece console.log("test"); yazıp tekrar çalıştırmayı dener misin? Olmaz ise node -v ile node versiyonuna bakıp iletin.
Sadece console.log("test"); yazıp tekrar çalıştırmayı dener misin? Olmaz ise node -v ile node versiyonuna bakıp iletin.
xKingsonx Femtopat Katılım 15 Nisan 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2023 #17 kaan.w dedi: Sadece console.log("test"); yazıp tekrar çalıştırmayı dener misin? Olmaz ise node --version ile node versiyonuna bakıp iletin. Genişletmek için tıkla... bundan önce "npm i discord.js@12.5.3" yazdım böyle oldu kaan.w dedi: Sadece console.log("test"); yazıp tekrar çalıştırmayı dener misin? Olmaz ise node -v ile node versiyonuna bakıp iletin. Genişletmek için tıkla...
kaan.w dedi: Sadece console.log("test"); yazıp tekrar çalıştırmayı dener misin? Olmaz ise node --version ile node versiyonuna bakıp iletin. Genişletmek için tıkla... bundan önce "npm i discord.js@12.5.3" yazdım böyle oldu kaan.w dedi: Sadece console.log("test"); yazıp tekrar çalıştırmayı dener misin? Olmaz ise node -v ile node versiyonuna bakıp iletin. Genişletmek için tıkla...
K kaan.w Megapat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 2.423 Çözümler 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2023 #18 xKingsonx dedi: Eki Görüntüle 1741301bundan önce "npm i discord.js@12.5.3" yazdım böyle oldu Genişletmek için tıkla... Düzelmiş ilginç. Az önce tepki vermiyordu. Bu erroru gidermek için package.json dosyasına "type": "module", eklemen gerek.
xKingsonx dedi: Eki Görüntüle 1741301bundan önce "npm i discord.js@12.5.3" yazdım böyle oldu Genişletmek için tıkla... Düzelmiş ilginç. Az önce tepki vermiyordu. Bu erroru gidermek için package.json dosyasına "type": "module", eklemen gerek.
xKingsonx Femtopat Katılım 15 Nisan 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2023 #19 kaan.w dedi: Düzelmiş ilginç. Az önce tepki vermiyordu. Bu erroru gidermek için package.json dosyasına "type": "module", eklemen gerek. Genişletmek için tıkla... dostum ben fazla bilmiyorum bu module mi yazıcaz direk kaan.w dedi: Düzelmiş ilginç. Az önce tepki vermiyordu. Bu erroru gidermek için package.json dosyasına "type": "module", eklemen gerek. Genişletmek için tıkla... yazmama rağmen
kaan.w dedi: Düzelmiş ilginç. Az önce tepki vermiyordu. Bu erroru gidermek için package.json dosyasına "type": "module", eklemen gerek. Genişletmek için tıkla... dostum ben fazla bilmiyorum bu module mi yazıcaz direk kaan.w dedi: Düzelmiş ilginç. Az önce tepki vermiyordu. Bu erroru gidermek için package.json dosyasına "type": "module", eklemen gerek. Genişletmek için tıkla... yazmama rağmen
K kaan.w Megapat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 2.423 Çözümler 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2023 #20 xKingsonx dedi: dostum ben fazla bilmiyorum bu module mi yazıcaz direk Eki Görüntüle 1741309 yazmama rağmen Genişletmek için tıkla... Yazıyorsun yazmasına da dosyaları kaydetsen keşke. Önceki bot kodlarını geri getir ve iki dosyayıda CTRL + S ile kaydet.
xKingsonx dedi: dostum ben fazla bilmiyorum bu module mi yazıcaz direk Eki Görüntüle 1741309 yazmama rağmen Genişletmek için tıkla... Yazıyorsun yazmasına da dosyaları kaydetsen keşke. Önceki bot kodlarını geri getir ve iki dosyayıda CTRL + S ile kaydet.