xKingsonx Femtopat Katılım 15 Nisan 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2023 #21 kaan.w dedi: Yazıyorsun yazmasına da dosyaları kaydetsen keşke. Önceki bot kodlarını geri getir ve iki dosyayıda CTRL + S ile kaydet. Genişletmek için tıkla... kaydettim o dan yazdım tekrardan aynı şeyleri yaptım
kaan.w dedi: Yazıyorsun yazmasına da dosyaları kaydetsen keşke. Önceki bot kodlarını geri getir ve iki dosyayıda CTRL + S ile kaydet. Genişletmek için tıkla... kaydettim o dan yazdım tekrardan aynı şeyleri yaptım
K kaan.w Megapat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 2.423 Çözümler 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2023 #22 xKingsonx dedi: Eki Görüntüle 1741677kaydettim o dan yazdım tekrardan aynı şeyleri yaptım Genişletmek için tıkla... package.json dosyasını atar mısın?
xKingsonx dedi: Eki Görüntüle 1741677kaydettim o dan yazdım tekrardan aynı şeyleri yaptım Genişletmek için tıkla... package.json dosyasını atar mısın?
xKingsonx Femtopat Katılım 15 Nisan 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2023 #23 kaan.w dedi: package.json dosyasını atar mısın? Genişletmek için tıkla... dostum bilmeden one driveyi sildim yer açmak için proje gitti kurtarmaya çalışıyorum
kaan.w dedi: package.json dosyasını atar mısın? Genişletmek için tıkla... dostum bilmeden one driveyi sildim yer açmak için proje gitti kurtarmaya çalışıyorum