eater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 2.737 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer izmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2020 #1 Discord'da bot yaparken Node bot.js yazdığımda böyle bir hata alıyorum.
Zakramoreas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 4.213 Makaleler 1 Çözümler 62 5 Temmuz 2020 #2 Tokeniniz hatalı.
eater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 2.737 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer izmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2020 #3 Zakramoreas dedi: Tokeniniz hatalı. Genişletmek için tıkla... Böyle olması gerek doğru yaptım.
Zakramoreas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 4.213 Makaleler 1 Çözümler 62 5 Temmuz 2020 #4 eater dedi: Eki Görüntüle 607999 Böyle olması gerek doğru yaptım. Genişletmek için tıkla... O zaman doğru botu çalıştırmıyorsunuz ya da bot olarak aktif etmediniz. Ve dosyayı kayıt edip tekrar deneyin. @eater mesajı düzenledim tekrar bakınız.
eater dedi: Eki Görüntüle 607999 Böyle olması gerek doğru yaptım. Genişletmek için tıkla... O zaman doğru botu çalıştırmıyorsunuz ya da bot olarak aktif etmediniz. Ve dosyayı kayıt edip tekrar deneyin. @eater mesajı düzenledim tekrar bakınız.
eater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 2.737 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer izmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2020 #5 Zakramoreas dedi: O zaman doğru botu çalıştırmıyorsunuz ya da bot olarak aktif etmediniz. Genişletmek için tıkla... Erenayı izliyorm her şeyi aynı yaptım.
Zakramoreas dedi: O zaman doğru botu çalıştırmıyorsunuz ya da bot olarak aktif etmediniz. Genişletmek için tıkla... Erenayı izliyorm her şeyi aynı yaptım.
Daniel Saddler Hectopat Katılım 15 Temmuz 2017 Mesajlar 738 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2020 #6 Yeni token generate edip onu deneyin, ayrıca botunuzun tokenini kimse ile paylaşmayın. Token=şifre! Gördüğüm kadarıyla dosyayı kaydetmemişsin kaydet bir de öyle dene
Yeni token generate edip onu deneyin, ayrıca botunuzun tokenini kimse ile paylaşmayın. Token=şifre! Gördüğüm kadarıyla dosyayı kaydetmemişsin kaydet bir de öyle dene
eater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 2.737 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer izmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2020 #7 Daniel Saddler dedi: Yeni token generate edip onu deneyin, ayrıca botunuzun tokenini kimse ile paylaşmayın. Token=şifre! Gördüğüm kadarıyla dosyayı kaydetmemişsin kaydet bir de öyle dene Genişletmek için tıkla... atom.js kullanıyom CTRL S ile kaydedilmiyor muydu ben öyle yapmıştım.
Daniel Saddler dedi: Yeni token generate edip onu deneyin, ayrıca botunuzun tokenini kimse ile paylaşmayın. Token=şifre! Gördüğüm kadarıyla dosyayı kaydetmemişsin kaydet bir de öyle dene Genişletmek için tıkla... atom.js kullanıyom CTRL S ile kaydedilmiyor muydu ben öyle yapmıştım.
Daniel Saddler Hectopat Katılım 15 Temmuz 2017 Mesajlar 738 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2020 #8 eater dedi: atom.js kullanıyom CTRL S ile kaydedilmiyor muydu ben öyle yapmıştım. Genişletmek için tıkla... Atom editor epeydir kullanmıyorum ama CTRL+S kaydediyordur, kendim de uzun süredir discord botu yazıyorum VS Code öneririm.
eater dedi: atom.js kullanıyom CTRL S ile kaydedilmiyor muydu ben öyle yapmıştım. Genişletmek için tıkla... Atom editor epeydir kullanmıyorum ama CTRL+S kaydediyordur, kendim de uzun süredir discord botu yazıyorum VS Code öneririm.
eater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 2.737 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer izmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2020 #9 Daniel Saddler dedi: Atom editor epeydir kullanmıyorum ama CTRL+S kaydediyordur, kendim de uzun süredir Discord botu yazıyorum vs code öneririm. Genişletmek için tıkla... İkisini de zaten kullanmayı deniyorum bir aktilayı olmadı erenay beyi izliyorum
Daniel Saddler dedi: Atom editor epeydir kullanmıyorum ama CTRL+S kaydediyordur, kendim de uzun süredir Discord botu yazıyorum vs code öneririm. Genişletmek için tıkla... İkisini de zaten kullanmayı deniyorum bir aktilayı olmadı erenay beyi izliyorum
Ninja_Kedi Femtopat Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2022 #10 const Discord = require('discord.js'); const client = new Discord.Client(); client.login('') Bununla botunu çalıştırırsın fakat glitch biraz farklı.
const Discord = require('discord.js'); const client = new Discord.Client(); client.login('') Bununla botunu çalıştırırsın fakat glitch biraz farklı.