G GhoulTaha Zeptopat Katılım 16 Aralık 2022 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2022 #1 Herkese merhaba, ben yazılıma yeni başlayacağım ve bunu Discord'dan bot yazarak yapmayı planlıyorum. Bana YouTube'dan kurslarınızı önerirseniz çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler.
Herkese merhaba, ben yazılıma yeni başlayacağım ve bunu Discord'dan bot yazarak yapmayı planlıyorum. Bana YouTube'dan kurslarınızı önerirseniz çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler.
Recep Baltaş Fan Hectopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 546 Çözümler 7 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2022 #2 YouTube'da Ali Eren Altındağ var dersleri güzel.
G GhoulTaha Zeptopat Katılım 16 Aralık 2022 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2022 #3 Recep Baltaş Fan dedi: YouTube'da Ali Eren altındağ var dersleri güzel. Genişletmek için tıkla... Önerin için çok teşekkür ederim gerçekten güzel bir kanalmış. Başka önerileriniz var mıdır?
Recep Baltaş Fan dedi: YouTube'da Ali Eren altındağ var dersleri güzel. Genişletmek için tıkla... Önerin için çok teşekkür ederim gerçekten güzel bir kanalmış. Başka önerileriniz var mıdır?