darknet Decapat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 166 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2023 #1 Ben Discord bot yaptım kendime ve hesap girmek istiyorum hangi uygulamayla girebilirim? Discord bot clint giriyorum 1 saat tir siyah ekran da kaldı başka var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Nisan 2023
Ben Discord bot yaptım kendime ve hesap girmek istiyorum hangi uygulamayla girebilirim? Discord bot clint giriyorum 1 saat tir siyah ekran da kaldı başka var mı?
U Uxsmu Decapat Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 544 4 Nisan 2023 #2 Discord botunuzun hesabına girmeye çalışıyorsunuz sanırım, girilebilir fakat tam fonksiyonlu çalışmaz ve Discord T.O.S'a aykırı diye biliyorum.
Discord botunuzun hesabına girmeye çalışıyorsunuz sanırım, girilebilir fakat tam fonksiyonlu çalışmaz ve Discord T.O.S'a aykırı diye biliyorum.
kuyoshi Decapat Katılım 8 Nisan 2022 Mesajlar 404 Yer Shiganshina 4 Nisan 2023 #3 Uxsmu dedi: Discord botunuzun hesabına girmeye çalışıyorsunuz sanırım, girilebilir fakat tam fonksiyonlu çalışmaz ve Discord T.O.S'a aykırı diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hiç girilmiyor diye biliyorum hocam. Önceden giriliyordu, fixlendi.
Uxsmu dedi: Discord botunuzun hesabına girmeye çalışıyorsunuz sanırım, girilebilir fakat tam fonksiyonlu çalışmaz ve Discord T.O.S'a aykırı diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hiç girilmiyor diye biliyorum hocam. Önceden giriliyordu, fixlendi.