SelmanBB Decapat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 6 25 Nisan 2020 #1 Discord'da servera eklediğim tünm botlar çevrimdışı oluyor ve yazdığım komutlar çalışmıyor.Nasıl hallederim?
Discord'da servera eklediğim tünm botlar çevrimdışı oluyor ve yazdığım komutlar çalışmıyor.Nasıl hallederim?
U unnamedington Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2019 Mesajlar 4.603 Makaleler 27 Çözümler 160 25 Nisan 2020 #2 Discord sunucunuza hangi botları eklediğinizde çevrimdışı sorunu alıyorsunuz?
282742 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ekim 2019 Mesajlar 3.690 Makaleler 2 Çözümler 18 25 Nisan 2020 #3 Bakım varsa çevrimdışı olur.
SelmanBB Decapat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 6 25 Nisan 2020 #4 unnamedington dedi: Discord sunucunuza hangi botları eklediğinizde çevrimdışı sorunu alıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Efendileri denedim.
unnamedington dedi: Discord sunucunuza hangi botları eklediğinizde çevrimdışı sorunu alıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Efendileri denedim.
U unnamedington Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2019 Mesajlar 4.603 Makaleler 27 Çözümler 160 25 Nisan 2020 #5 SelmanBB dedi: Efendileri denedim. Genişletmek için tıkla... Şu anda kullanığınız botun durumu çevrimiçi olmadığı için sunucunuzda kodu yazarken çalışmaması normaldir. İsterseniz botun durumuna bakabilirsiniz. Add ♤ │Efendiler Discord Bot | The #1 Discord Bot List Tamamen Türkçe Bir Bottur. Bir Sürü Özellik Özellikler: Müzik, Eğlence , Kullanıcı , Yetkili, Eksta (Henüz Gelişim Aşamasında) top.gg
SelmanBB dedi: Efendileri denedim. Genişletmek için tıkla... Şu anda kullanığınız botun durumu çevrimiçi olmadığı için sunucunuzda kodu yazarken çalışmaması normaldir. İsterseniz botun durumuna bakabilirsiniz. Add ♤ │Efendiler Discord Bot | The #1 Discord Bot List Tamamen Türkçe Bir Bottur. Bir Sürü Özellik Özellikler: Müzik, Eğlence , Kullanıcı , Yetkili, Eksta (Henüz Gelişim Aşamasında) top.gg
E ejder1918 Femtopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2020 #6 unnamedington dedi: Şu anda kullanığınız botun durumu çevrimiçi olmadığı için sunucunuzda kodu yazarken çalışmaması normaldir. İsterseniz botun durumuna bakabilirsiniz. Add ♤ │Efendiler Discord Bot | The #1 Discord Bot List Tamamen Türkçe Bir Bottur. Bir Sürü Özellik Özellikler: Müzik, Eğlence , Kullanıcı , Yetkili, Eksta (Henüz Gelişim Aşamasında) top.gg Genişletmek için tıkla... Ben bir bot yaptım, bot çevrimdışı ama altyapısını aldığım yer Online. Nasıl düzelteceğim?
unnamedington dedi: Şu anda kullanığınız botun durumu çevrimiçi olmadığı için sunucunuzda kodu yazarken çalışmaması normaldir. İsterseniz botun durumuna bakabilirsiniz. Add ♤ │Efendiler Discord Bot | The #1 Discord Bot List Tamamen Türkçe Bir Bottur. Bir Sürü Özellik Özellikler: Müzik, Eğlence , Kullanıcı , Yetkili, Eksta (Henüz Gelişim Aşamasında) top.gg Genişletmek için tıkla... Ben bir bot yaptım, bot çevrimdışı ama altyapısını aldığım yer Online. Nasıl düzelteceğim?
Y Yenilmez Mervoş Femtopat Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2021 #7 Kahve botum çevrimdışı. Neden?
vAlpha Femtopat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2021 #8 owo ve nors bot çevrimdışı gözüküyor ve komutları çalışmıyor kayıtları el ile yapmamız gerekiyor lütfen yardımıcı olur musunuz acil
owo ve nors bot çevrimdışı gözüküyor ve komutları çalışmıyor kayıtları el ile yapmamız gerekiyor lütfen yardımıcı olur musunuz acil
Xearter Centipat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2021 #9 vAlpha dedi: Owo ve nors bot çevrimdışı gözüküyor ve komutları çalışmıyor kayıtları el ile yapmamız gerekiyor lütfen yardımıcı olur musunuz acil. Genişletmek için tıkla... O benim sunucudada olan bir sorun. Galiba owo cash şu an çalışmıyor.
vAlpha dedi: Owo ve nors bot çevrimdışı gözüküyor ve komutları çalışmıyor kayıtları el ile yapmamız gerekiyor lütfen yardımıcı olur musunuz acil. Genişletmek için tıkla... O benim sunucudada olan bir sorun. Galiba owo cash şu an çalışmıyor.
vAlpha Femtopat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2021 #10 Xearter dedi: O benim sunucudada olan bir sorun. Galiba owo cash şu an çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... şuan yine offline oldu ve yine komutlar çalışmıyo diğer sunucularda sorunsuz çalışıyor
Xearter dedi: O benim sunucudada olan bir sorun. Galiba owo cash şu an çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... şuan yine offline oldu ve yine komutlar çalışmıyo diğer sunucularda sorunsuz çalışıyor