alpertzl Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2021 #11 bende tüm botlar çevrimiçi sadece erensi bot çevrimdışı nedenini bilen varmı
Discord Botlar Femtopat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2021 #12 vAlpha dedi: şuan yine offline oldu ve yine komutlar çalışmıyo diğer sunucularda sorunsuz çalışıyor Genişletmek için tıkla... Bende Ayni sorunu alıyorum Owo sürekli cevrimdişi kaldı çözümünü buldunuzmu
vAlpha dedi: şuan yine offline oldu ve yine komutlar çalışmıyo diğer sunucularda sorunsuz çalışıyor Genişletmek için tıkla... Bende Ayni sorunu alıyorum Owo sürekli cevrimdişi kaldı çözümünü buldunuzmu
İsimsiz_Meraklı Hectopat Katılım 2 Aralık 2021 Mesajlar 108 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: B450M H İşlemci:Ryzen 5 5600 İşlemci Soğutucu: Snowman Kule Tipi Soğutucu Ram:2x8 DDR4 8GB G.SKİLL 3600mhz Ekran Kartı:RX 5600 XT Ssd: SAMSUNG 980 Harddisk:Toshiba 500gb PowerSupply: NZXT C550 550W 80+ Kasa:Frisby FC-9278G 4X120mm Rainbow Monitör:"AOC 24G2SPU 165Hz 1ms" Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Aralık 2021 #13 Dostlar bende de bu sorun oluyor nedense diğer Discord sunucularında çalışan botlar benim sw de çalışmıyor.Lütfen sorunun cevabını ya da kaynağını biliyorsanız yazın.*?
Dostlar bende de bu sorun oluyor nedense diğer Discord sunucularında çalışan botlar benim sw de çalışmıyor.Lütfen sorunun cevabını ya da kaynağını biliyorsanız yazın.*?
EmReYiz41 Femtopat Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2022 #14 unnamedington dedi: Şu anda kullanığınız botun durumu çevrimiçi olmadığı için sunucunuzda kodu yazarken çalışmaması normaldir. İsterseniz botun durumuna bakabilirsiniz. Add ♤ │Efendiler Discord Bot | The #1 Discord Bot List Tamamen Türkçe Bir Bottur. Bir Sürü Özellik Özellikler: Müzik, Eğlence , Kullanıcı , Yetkili, Eksta (Henüz Gelişim Aşamasında) top.gg Genişletmek için tıkla... Aynısı pool botda da oluyor Nasıl düzelteceğiz
unnamedington dedi: Şu anda kullanığınız botun durumu çevrimiçi olmadığı için sunucunuzda kodu yazarken çalışmaması normaldir. İsterseniz botun durumuna bakabilirsiniz. Add ♤ │Efendiler Discord Bot | The #1 Discord Bot List Tamamen Türkçe Bir Bottur. Bir Sürü Özellik Özellikler: Müzik, Eğlence , Kullanıcı , Yetkili, Eksta (Henüz Gelişim Aşamasında) top.gg Genişletmek için tıkla... Aynısı pool botda da oluyor Nasıl düzelteceğiz