OutemuX Hectopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 878 Çözümler 11 Yer İstanbul 10 Mart 2022 #1 Böyle bir hata çıkıyor. Bilgisayarda oluyor mobilde olmuyor. Ne yapılmalı?
3 356463 Kilopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 4.428 Makaleler 7 Çözümler 40 10 Mart 2022 #2 OutemuX dedi: Böyle bir hata çıkıyor. Bilgisayarda oluyor mobilde olmuyor. Ne yapılmalı? Genişletmek için tıkla... Konsolda ne hatası alıyorsunuz?
OutemuX dedi: Böyle bir hata çıkıyor. Bilgisayarda oluyor mobilde olmuyor. Ne yapılmalı? Genişletmek için tıkla... Konsolda ne hatası alıyorsunuz?
Sosyal Kullanıcısı Kilopat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 2.573 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer Afyonkarahisar 10 Mart 2022 #3 OutemuX dedi: Böyle bir hata çıkıyor. Bilgisayarda oluyor mobilde olmuyor. Ne yapılmalı? Genişletmek için tıkla... Sizden kaynaklı bir sorun değil, kullandığınız bot veya Discord API üzerinde küçük bir gecikme yaşanıp böyle hata verebilir.
OutemuX dedi: Böyle bir hata çıkıyor. Bilgisayarda oluyor mobilde olmuyor. Ne yapılmalı? Genişletmek için tıkla... Sizden kaynaklı bir sorun değil, kullandığınız bot veya Discord API üzerinde küçük bir gecikme yaşanıp böyle hata verebilir.
OutemuX Hectopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 878 Çözümler 11 Yer İstanbul 10 Mart 2022 #4 356463 dedi: Konsolda ne hatası alıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Komik değildi. Ben sadece yardım beklıyorum.
356463 dedi: Konsolda ne hatası alıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Komik değildi. Ben sadece yardım beklıyorum.
Sosyal Kullanıcısı Kilopat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 2.573 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer Afyonkarahisar 10 Mart 2022 #5 OutemuX dedi: Komik değildi. Ben sadece yardım beklıyorum. Genişletmek için tıkla... Arkadaş komiklik olsun diye söylemedi zaten, CTRL+Shift+I yaptıktan sonra karşına gelen konsol ekranından bahsetmekte.
OutemuX dedi: Komik değildi. Ben sadece yardım beklıyorum. Genişletmek için tıkla... Arkadaş komiklik olsun diye söylemedi zaten, CTRL+Shift+I yaptıktan sonra karşına gelen konsol ekranından bahsetmekte.
OutemuX Hectopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 878 Çözümler 11 Yer İstanbul 20 Mart 2022 #6 Sorunu çözdüm silip yükleyince çözüldü. Sosyal Kullanıcısı dedi: Arkadaş komiklik olsun diye söylemedi zaten, CTRL+Shift+ı yaptıktan sonra karşına gelen konsol ekranından bahsetmekte. Genişletmek için tıkla... Mobildeyim zaten nasıl CTRL+Shift+ı yapayım ki?
Sorunu çözdüm silip yükleyince çözüldü. Sosyal Kullanıcısı dedi: Arkadaş komiklik olsun diye söylemedi zaten, CTRL+Shift+ı yaptıktan sonra karşına gelen konsol ekranından bahsetmekte. Genişletmek için tıkla... Mobildeyim zaten nasıl CTRL+Shift+ı yapayım ki?