unlokidmurat Hectopat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 1.560 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2021 #1 Bugün Rhytem ve Grovy botunun hizmetinin sona erdiğini gördüm, niye böyle bir durum olmuş olabilir? Fikirlerinizi, düşüncelerinizi bekliyorum.
Bugün Rhytem ve Grovy botunun hizmetinin sona erdiğini gördüm, niye böyle bir durum olmuş olabilir? Fikirlerinizi, düşüncelerinizi bekliyorum.
xDarkLyne Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 2.792 Makaleler 14 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım, Güvenlik 21 Kasım 2021 #2 Eskiden bende kodluyordum böyle kendini yazılımcı sanan kafadaydım. Tabii adamlar emeğinin karşılığını alamıyor kapanmaları normal.
Eskiden bende kodluyordum böyle kendini yazılımcı sanan kafadaydım. Tabii adamlar emeğinin karşılığını alamıyor kapanmaları normal.
Sadie Adler Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 167 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2021 #3 unlokidmurat dedi: Bugün Rhytem ve Grovy botunun hizmetinin sona erdiğini gördüm, niye böyle bir durum olmuş olabilir? Fikirlerinizi, düşüncelerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Youtube telif haklarıyla ilişkin bir düzenleme yaptı
unlokidmurat dedi: Bugün Rhytem ve Grovy botunun hizmetinin sona erdiğini gördüm, niye böyle bir durum olmuş olabilir? Fikirlerinizi, düşüncelerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Youtube telif haklarıyla ilişkin bir düzenleme yaptı
3 328732 Hectopat Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 927 Makaleler 1 Çözümler 3 21 Kasım 2021 #4 unlokidmurat dedi: Bugün Rhytem ve Grovy botunun hizmetinin sona erdiğini gördüm, niye böyle bir durum olmuş olabilir? Fikirlerinizi, düşüncelerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... YouTube videoları gibi hizmetler verdikleri için telif hakkı yoluyla bu tür botlar engellendi.
unlokidmurat dedi: Bugün Rhytem ve Grovy botunun hizmetinin sona erdiğini gördüm, niye böyle bir durum olmuş olabilir? Fikirlerinizi, düşüncelerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... YouTube videoları gibi hizmetler verdikleri için telif hakkı yoluyla bu tür botlar engellendi.
468409 Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 1.296 Çözümler 4 Yer Papua Yeni Gine Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2021 #5 unlokidmurat dedi: Bugün Rhytem ve Grovy botunun hizmetinin sona erdiğini gördüm, niye böyle bir durum olmuş olabilir? Fikirlerinizi, düşüncelerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Konu başlığı ile konuda yazan mesaj çok ayrı birşey. Sadece müzik botları tek tek kapanıyor. Kapanmalarının sebebi de YouTube.
unlokidmurat dedi: Bugün Rhytem ve Grovy botunun hizmetinin sona erdiğini gördüm, niye böyle bir durum olmuş olabilir? Fikirlerinizi, düşüncelerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Konu başlığı ile konuda yazan mesaj çok ayrı birşey. Sadece müzik botları tek tek kapanıyor. Kapanmalarının sebebi de YouTube.
183189 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2017 Mesajlar 3.827 Makaleler 1 Çözümler 94 21 Kasım 2021 #6 Kendileride söylediler zaten Google kullanım şartlarını ihlal ettiklerini söyledi onlarda zorluk çıkarmayıp kapattılar.
Kendileride söylediler zaten Google kullanım şartlarını ihlal ettiklerini söyledi onlarda zorluk çıkarmayıp kapattılar.
unlokidmurat Hectopat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 1.560 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2021 #7 328732 dedi: YouTube videoları gibi hizmetler verdikleri için telif hakkı yoluyla bu tür botlar engellendi. Genişletmek için tıkla... Bilmiyordum, teşekkürler.
328732 dedi: YouTube videoları gibi hizmetler verdikleri için telif hakkı yoluyla bu tür botlar engellendi. Genişletmek için tıkla... Bilmiyordum, teşekkürler.
B773 Hectopat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 1.281 Çözümler 6 21 Kasım 2021 #8 unlokidmurat dedi: Bugün Rhytem ve Grovy botunun hizmetinin sona erdiğini gördüm, niye böyle bir durum olmuş olabilir? Fikirlerinizi, düşüncelerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... O kapanalı çok oldu, wordbot neden kapandı onu anlayamadım ben.
unlokidmurat dedi: Bugün Rhytem ve Grovy botunun hizmetinin sona erdiğini gördüm, niye böyle bir durum olmuş olabilir? Fikirlerinizi, düşüncelerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... O kapanalı çok oldu, wordbot neden kapandı onu anlayamadım ben.
unlokidmurat Hectopat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 1.560 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2021 #9 B773 dedi: O kapanalı çok oldu, wordbot neden kapandı onu anlayamadım ben. Genişletmek için tıkla... Ben daha yeni görüyorum hocam ya hahaha
B773 dedi: O kapanalı çok oldu, wordbot neden kapandı onu anlayamadım ben. Genişletmek için tıkla... Ben daha yeni görüyorum hocam ya hahaha