S Sarlexinho Zeptopat Katılım 7 Temmuz 2024 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2024 #11 arda.wqqp dedi: Hayır bir şey olmaz sadece davet linki. Genişletmek için tıkla... Hocam bir de ben aktif geliştirici rozetini alamıyorum uygun değilsiniz diyor ama her şeyim tam
arda.wqqp dedi: Hayır bir şey olmaz sadece davet linki. Genişletmek için tıkla... Hocam bir de ben aktif geliştirici rozetini alamıyorum uygun değilsiniz diyor ama her şeyim tam
arda.wqqp Centipat Katılım 16 Kasım 2023 Mesajlar 308 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2024 #12 Sarlexinho dedi: Hocam bir de ben aktif geliştirici rozetini alamıyorum uygun değilsiniz diyor ama her şeyim tam. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum hocam Discord'u bu şekilde aktif kullanmıyorum botlarla ilgili çoğu şeyi unuttum ben.
Sarlexinho dedi: Hocam bir de ben aktif geliştirici rozetini alamıyorum uygun değilsiniz diyor ama her şeyim tam. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum hocam Discord'u bu şekilde aktif kullanmıyorum botlarla ilgili çoğu şeyi unuttum ben.