MusaEfe Yoctopat Katılım 9 Temmuz 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2021 #1 Discord botu açarken BAT bu şekilde bir hata veriyor ve bu yazı tekrarlanıyor. Kod: Kod:Panoya kopyala { "Prefix": "!", "Token": ":)", "Sahipid": ":)" } Ne yapmalıyım yardım eder misiniz?
Discord botu açarken BAT bu şekilde bir hata veriyor ve bu yazı tekrarlanıyor. Kod: Kod:Panoya kopyala { "Prefix": "!", "Token": ":)", "Sahipid": ":)" } Ne yapmalıyım yardım eder misiniz?
uguratakan Megapat Katılım 4 Temmuz 2016 Mesajlar 742 Çözümler 4 Yer visor01 @ istikram. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mobil Uygulama Geliştirici 9 Temmuz 2021 #2 MusaEfe dedi: Discord botu açarken BAT bu şekilde bir hata veriyor ve bu yazı tekrarlanıyor. Kod: Kod:Panoya kopyala { "Prefix": "!", "Token": ":)", "Sahipid": ":)" } Ne yapmalıyım yardım eder misiniz? Eki Görüntüle 1102086 Genişletmek için tıkla... Gönderdiğiniz kod eksik. Bir de "./ayarlar.json" yolu doğru mu? Artı 0 Eksi
MusaEfe dedi: Discord botu açarken BAT bu şekilde bir hata veriyor ve bu yazı tekrarlanıyor. Kod: Kod:Panoya kopyala { "Prefix": "!", "Token": ":)", "Sahipid": ":)" } Ne yapmalıyım yardım eder misiniz? Eki Görüntüle 1102086 Genişletmek için tıkla... Gönderdiğiniz kod eksik. Bir de "./ayarlar.json" yolu doğru mu?
KS KS MusaEfe Yoctopat Katılım 9 Temmuz 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2021 #3 uguratakan dedi: Gönderdiğiniz kod eksik. Bir de "./ayarlar. Json" yolu doğru mu? Genişletmek için tıkla... Anlamadım açık şekilde der misin? Artı 0 Eksi
uguratakan dedi: Gönderdiğiniz kod eksik. Bir de "./ayarlar. Json" yolu doğru mu? Genişletmek için tıkla... Anlamadım açık şekilde der misin?
2 238950 Kilopat Katılım 9 Aralık 2018 Mesajlar 1.510 Makaleler 3 Çözümler 18 9 Temmuz 2021 #4 Dosyayı Visual Studio Code'da açın hata varsa gösteriyor zaten. Artı 0 Eksi
KS KS MusaEfe Yoctopat Katılım 9 Temmuz 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2021 #5 238950 dedi: Dosyayı Visual Studio Code'da açın hata varsa gösteriyor zaten. Genişletmek için tıkla... Zaten üzerinden yapıyorum bak var mı hata. Artı 0 Eksi
238950 dedi: Dosyayı Visual Studio Code'da açın hata varsa gösteriyor zaten. Genişletmek için tıkla... Zaten üzerinden yapıyorum bak var mı hata.
2 238950 Kilopat Katılım 9 Aralık 2018 Mesajlar 1.510 Makaleler 3 Çözümler 18 9 Temmuz 2021 #6 MusaEfe dedi: Zaten üzerinden yapıyorum bak var mı hata. Eki Görüntüle 1102102 Genişletmek için tıkla... Kütüphanenizi güncelleyin. Artı 0 Eksi
MusaEfe dedi: Zaten üzerinden yapıyorum bak var mı hata. Eki Görüntüle 1102102 Genişletmek için tıkla... Kütüphanenizi güncelleyin.
KS KS MusaEfe Yoctopat Katılım 9 Temmuz 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2021 #7 238950 dedi: Kütüphanenizi güncelleyin. Genişletmek için tıkla... O neresi oluyor. Artı 0 Eksi
2 238950 Kilopat Katılım 9 Aralık 2018 Mesajlar 1.510 Makaleler 3 Çözümler 18 9 Temmuz 2021 #8 MusaEfe dedi: O neresi oluyor. Genişletmek için tıkla... node.js ve discord.js kütüphanesi yanlış hatırlamıyorsam. Artı 0 Eksi
MusaEfe dedi: O neresi oluyor. Genişletmek için tıkla... node.js ve discord.js kütüphanesi yanlış hatırlamıyorsam.
KS KS MusaEfe Yoctopat Katılım 9 Temmuz 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2021 #9 238950 dedi: node.js ve discord.js kütüphanesi yanlış hatırlamıyorsam. Genişletmek için tıkla... Const Discord = require('discord.js'); Const Client = New Discord.Client(); Client. On('ready', () => { console.log('logged in as ${Client. User. Tag}!'); }); Client. Login('token'); ıd nereye yapıştırıcam Artı 0 Eksi
238950 dedi: node.js ve discord.js kütüphanesi yanlış hatırlamıyorsam. Genişletmek için tıkla... Const Discord = require('discord.js'); Const Client = New Discord.Client(); Client. On('ready', () => { console.log('logged in as ${Client. User. Tag}!'); }); Client. Login('token'); ıd nereye yapıştırıcam
2 238950 Kilopat Katılım 9 Aralık 2018 Mesajlar 1.510 Makaleler 3 Çözümler 18 9 Temmuz 2021 #10 MusaEfe dedi: Const Discord = require('discord.js'); Const Client = New Discord.Client(); Client. On('ready', () => { console.log('logged in as ${Client. User. Tag}!'); }); Client. Login('token'); ıd nereye yapıştırıcam Genişletmek için tıkla... Client. Login('token'); token yazan yere botun tokenini yapıştır. Artı 0 Eksi
MusaEfe dedi: Const Discord = require('discord.js'); Const Client = New Discord.Client(); Client. On('ready', () => { console.log('logged in as ${Client. User. Tag}!'); }); Client. Login('token'); ıd nereye yapıştırıcam Genişletmek için tıkla... Client. Login('token'); token yazan yere botun tokenini yapıştır.