rout Hectopat Katılım 6 Mayıs 2021 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2021 #1 Selamlar. Bir Discord botum var bot Glitch üzerinden yapıldı fakat daha sonra VSC aktardım. Botu başlatıyorum fakat botun hiçbir komutu çalışmıyor. Glitch ile yapıldığı için bir yerinde problem olabileceğini düşünüyorum.
Selamlar. Bir Discord botum var bot Glitch üzerinden yapıldı fakat daha sonra VSC aktardım. Botu başlatıyorum fakat botun hiçbir komutu çalışmıyor. Glitch ile yapıldığı için bir yerinde problem olabileceğini düşünüyorum.
SanayZockt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ağustos 2016 Mesajlar 1.839 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2021 #2 Tavsiyem sanal sunucular üzerinde çalışmanız.
rout Hectopat Katılım 6 Mayıs 2021 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2021 #3 SanayZockt dedi: Tavsiyem sanal sunucular üzerinde çalışmanız. Genişletmek için tıkla... Sanal sunucu kiralayacağım fakat botu manuel bir şekilde bilgisayardan çalıştırsam çalışmıyor bu sorunu düzeltmeden kiralamak istemiyorum.
SanayZockt dedi: Tavsiyem sanal sunucular üzerinde çalışmanız. Genişletmek için tıkla... Sanal sunucu kiralayacağım fakat botu manuel bir şekilde bilgisayardan çalıştırsam çalışmıyor bu sorunu düzeltmeden kiralamak istemiyorum.
S Steve Rogers Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 4.101 Makaleler 5 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek . 1 Haziran 2021 #4 Hangi dili kullanıyorsunuz?
rout Hectopat Katılım 6 Mayıs 2021 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2021 #5 Steve Rogers dedi: Hangi dili kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... javascript
clarkberk Kilopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 960 Çözümler 10 1 Haziran 2021 #6 SanayZockt dedi: Tavsiyem sanal sunucular üzerinde çalışmanız. Genişletmek için tıkla... Sanal sunucu nedir? VMware,VirtualBox benzeri makineler mi?
SanayZockt dedi: Tavsiyem sanal sunucular üzerinde çalışmanız. Genişletmek için tıkla... Sanal sunucu nedir? VMware,VirtualBox benzeri makineler mi?
S Steve Rogers Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 4.101 Makaleler 5 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek . 1 Haziran 2021 #7 O zaman yardımcı olamayacağım maalesef, Py olsaydı birkaç önerim olabilirdi.
rout Hectopat Katılım 6 Mayıs 2021 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2021 #8 clarkberk dedi: Sanal sunucu nedir? VMware,VirtualBox benzeri makineler mi? Genişletmek için tıkla... Fiziksel bir sunucunun sanallaştırma yazılımları ile birden çok sunucuya bölünerek kaynakları en verimli şekilde kullanmasını sağlayan yapı.
clarkberk dedi: Sanal sunucu nedir? VMware,VirtualBox benzeri makineler mi? Genişletmek için tıkla... Fiziksel bir sunucunun sanallaştırma yazılımları ile birden çok sunucuya bölünerek kaynakları en verimli şekilde kullanmasını sağlayan yapı.
SanayZockt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ağustos 2016 Mesajlar 1.839 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2021 #9 clarkberk dedi: Sanal sunucu nedir? VMware,VirtualBox benzeri makineler mi? Genişletmek için tıkla... Düzeltiyorum "Kiralık sanal sunucu". Veri barındırma sağlayan şirketlerden kiralanan yüksek işlemciler ve stabil 1Gbps down/up verebilen sunuculardır.
clarkberk dedi: Sanal sunucu nedir? VMware,VirtualBox benzeri makineler mi? Genişletmek için tıkla... Düzeltiyorum "Kiralık sanal sunucu". Veri barındırma sağlayan şirketlerden kiralanan yüksek işlemciler ve stabil 1Gbps down/up verebilen sunuculardır.
4 453476 Megapat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 8.177 Makaleler 1 Çözümler 62 1 Haziran 2021 #10 rout dedi: Selamlar. Bir Discord botum var bot Glitch üzerinden yapıldı fakat daha sonra VSC aktardım. Botu başlatıyorum fakat botun hiçbir komutu çalışmıyor. Glitch ile yapıldığı için bir yerinde problem olabileceğini düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hata veriyor mu?
rout dedi: Selamlar. Bir Discord botum var bot Glitch üzerinden yapıldı fakat daha sonra VSC aktardım. Botu başlatıyorum fakat botun hiçbir komutu çalışmıyor. Glitch ile yapıldığı için bir yerinde problem olabileceğini düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hata veriyor mu?