rout Hectopat Katılım 6 Mayıs 2021 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2021 #11 453476 dedi: Hata veriyor mu? Genişletmek için tıkla... Hiç bir hata yok bot aktif oluyor fakat komutları çalışmıyor.
453476 dedi: Hata veriyor mu? Genişletmek için tıkla... Hiç bir hata yok bot aktif oluyor fakat komutları çalışmıyor.
4 453476 Megapat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 8.177 Makaleler 1 Çözümler 62 1 Haziran 2021 #12 rout dedi: Hiç bir hata yok bot aktif oluyor fakat komutları çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam herhangi bir komut kullandığınızda bile mi hata vermiyor?
rout dedi: Hiç bir hata yok bot aktif oluyor fakat komutları çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam herhangi bir komut kullandığınızda bile mi hata vermiyor?
rout Hectopat Katılım 6 Mayıs 2021 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2021 #13 453476 dedi: Hocam herhangi bir komut kullandığınızda bile mi hata vermiyor? Genişletmek için tıkla... Hayır kontrol ediyorum fakat hiç bir hata olmamasına rağmen Discord üzerinden komutları denediğimde bir tepki alamıyorum.
453476 dedi: Hocam herhangi bir komut kullandığınızda bile mi hata vermiyor? Genişletmek için tıkla... Hayır kontrol ediyorum fakat hiç bir hata olmamasına rağmen Discord üzerinden komutları denediğimde bir tepki alamıyorum.
Bekir Berke Hectopat Katılım 13 Mart 2019 Mesajlar 26 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2021 #14 rout dedi: Hayır kontrol ediyorum fakat hiç bir hata olmamasına rağmen Discord üzerinden komutları denediğimde bir tepki alamıyorum. Genişletmek için tıkla... Bütün dosyaları tam olarak aktardınız mı?
rout dedi: Hayır kontrol ediyorum fakat hiç bir hata olmamasına rağmen Discord üzerinden komutları denediğimde bir tepki alamıyorum. Genişletmek için tıkla... Bütün dosyaları tam olarak aktardınız mı?
rout Hectopat Katılım 6 Mayıs 2021 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2021 #15 Bekir Berke dedi: Bütün dosyaları tam olarak aktardınız mı? Genişletmek için tıkla... Evet hiç bir eksik yok fakat çalışmıyor.
Bekir Berke dedi: Bütün dosyaları tam olarak aktardınız mı? Genişletmek için tıkla... Evet hiç bir eksik yok fakat çalışmıyor.
Bekir Berke Hectopat Katılım 13 Mart 2019 Mesajlar 26 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2021 #16 rout dedi: Evet hiç bir eksik yok fakat çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... O zaman kodları görmeden bir şey diyemeyeceğim.
rout dedi: Evet hiç bir eksik yok fakat çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... O zaman kodları görmeden bir şey diyemeyeceğim.
rout Hectopat Katılım 6 Mayıs 2021 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2021 #17 Teşekkürler gerek kalmadı