Solomonn Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 207 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Haziran 2021 #1 Selamlar. Yakın zamanda bir Discord botu kodlayacağım fakat aklıma isim gelmiyor isim önerisi yapar mısınız?
Selamlar. Yakın zamanda bir Discord botu kodlayacağım fakat aklıma isim gelmiyor isim önerisi yapar mısınız?
polatınsigarası Decapat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 824 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 14 Haziran 2021 #2 Solomonn dedi: Selamlar. Yak Solomonn dedi: Selamlar. Yakın zamanda bir Discord botu kodlayacağım fakat aklıma isim gelmiyor isim önerisi yapar mısınız? Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... xxproömerxx
Solomonn dedi: Selamlar. Yak Solomonn dedi: Selamlar. Yakın zamanda bir Discord botu kodlayacağım fakat aklıma isim gelmiyor isim önerisi yapar mısınız? Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... xxproömerxx
TylerDurdenAynıBen Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 1.637 Makaleler 1 Çözümler 18 14 Haziran 2021 #3 LuNaX, MotroiN, LazaS. Biraz kullanıcı adı gibi oldu.
Tiyfy Hectopat Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Haziran 2021 #4 Hans bilal
Solomonn Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 207 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Haziran 2021 #5 polatınsigarası dedi: Xxproömerxx. Genişletmek için tıkla... Şey düşünmüştüm xx_babaproömer_xx sizce?
polatınsigarası dedi: Xxproömerxx. Genişletmek için tıkla... Şey düşünmüştüm xx_babaproömer_xx sizce?
Tiyfy Hectopat Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Haziran 2021 #6 Hans bilal varken onlara bir şey düşmez
A Akali Ablanız Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 1.492 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2021 #7
polatınsigarası Decapat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 824 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 14 Haziran 2021 #8 Solomonn dedi: Şey düşünmüştüm xx_babaproömer_xx sizce? Genişletmek için tıkla... Dostum bu harika bir isim.
Solomonn dedi: Şey düşünmüştüm xx_babaproömer_xx sizce? Genişletmek için tıkla... Dostum bu harika bir isim.
rickrollin Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.815 Çözümler 2 Yer Asgard Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2021 #9 Botun amacı nedir? Ona göre düzenleyebilirsiniz. Mesela arkadaşım müzik botu eklemişti (Kendisi Şanışer fanı) botun adını da tabii ki en sevdiği rapçi olan Şanışer koydu
Botun amacı nedir? Ona göre düzenleyebilirsiniz. Mesela arkadaşım müzik botu eklemişti (Kendisi Şanışer fanı) botun adını da tabii ki en sevdiği rapçi olan Şanışer koydu
4 448206 Hectopat Katılım 13 Nisan 2021 Mesajlar 529 Makaleler 3 Çözümler 1 14 Haziran 2021 #10 Solomonn dedi: Selamlar. Yakın zamanda bir Discord botu kodlayacağım fakat aklıma isim gelmiyor isim önerisi yapar mısınız? Genişletmek için tıkla... Botunuz ne ile alakalı? Neye hitap ediyor? Ne işe yarıyor? Nerelerde bulunacak? Önce bu soruları bilmemiz lazım. Kafadan isim uydurup mu söyleyelim
Solomonn dedi: Selamlar. Yakın zamanda bir Discord botu kodlayacağım fakat aklıma isim gelmiyor isim önerisi yapar mısınız? Genişletmek için tıkla... Botunuz ne ile alakalı? Neye hitap ediyor? Ne işe yarıyor? Nerelerde bulunacak? Önce bu soruları bilmemiz lazım. Kafadan isim uydurup mu söyleyelim