Yusuf selen Decapat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 9 9 Mayıs 2021 #1 Merhaba, benim Discord ve top.gg onaylı bir Discord botum var. Sizce botum için hangi VDS şirketine sponsor olmam lazım? Screenshot Captured with Lightshot prntscr.com Yusuf selen dedi: Merhaba benim discord ve top.gg onaylı bir discord botum var sizce botum için hangi VDS şirketine sponsor olmam lazım Genişletmek için tıkla... Son düzenleme: 9 Mayıs 2021
Merhaba, benim Discord ve top.gg onaylı bir Discord botum var. Sizce botum için hangi VDS şirketine sponsor olmam lazım? Screenshot Captured with Lightshot prntscr.com Yusuf selen dedi: Merhaba benim discord ve top.gg onaylı bir discord botum var sizce botum için hangi VDS şirketine sponsor olmam lazım Genişletmek için tıkla...
3 384311 Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 5.826 Makaleler 6 Çözümler 20 23 Ağustos 2021 #2 Kimsenin sponsor olacağını sanmam. Sunucu sayın çok az.
EKAloji Hectopat Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 2.423 Makaleler 5 Çözümler 8 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Ağustos 2021 #3 Siz sponsor olmayacaksınız, size sponsor olacaklar. O yüzden siz onları değil onlar sizi seçecek. Üstelik bu kadar az sunucuda bulunan bir bot için sponsor çıkacağını sanmam, gene de r10.net gibi webmaster forumlarında konu açıp şansınızı deneyin.
Siz sponsor olmayacaksınız, size sponsor olacaklar. O yüzden siz onları değil onlar sizi seçecek. Üstelik bu kadar az sunucuda bulunan bir bot için sponsor çıkacağını sanmam, gene de r10.net gibi webmaster forumlarında konu açıp şansınızı deneyin.