Extez61 Hectopat Katılım 3 Ağustos 2022 Mesajlar 93 Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo T450s Thinkpad Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2025 #1 Node.js ile bir bot yaptım, fiyat/performans açısından bir VDS önerebilir misiniz? Şimdilik çok bir kullanım yok, ileride artarsa yükseltirim.
Node.js ile bir bot yaptım, fiyat/performans açısından bir VDS önerebilir misiniz? Şimdilik çok bir kullanım yok, ileride artarsa yükseltirim.
CheonsaMiraew Hectopat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 1.204 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Antalya Daha fazla Sistem Özellikleri i5 12400f 16gb ram GTX 1070ti 1TB SSD 650w +80 PSU Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2025 #2 Extez61 dedi: Node.js ile bir bot yaptım, fiyat/performans açısından bir VDS önerebilir misiniz? Şimdilik çok bir kullanım yok, ileride artarsa yükseltirim. Genişletmek için tıkla... Anadolu host vardi bir aralar. Bari host a bakabilirsin. Eğer botun sadece private yani senin sunucunda calisacaksa heroku kullanabilirsin veya projeyi glitche yükleyip tokeni gizliye cekip bazi uptimd siteleri var oralardan yapabilirsiniz.
Extez61 dedi: Node.js ile bir bot yaptım, fiyat/performans açısından bir VDS önerebilir misiniz? Şimdilik çok bir kullanım yok, ileride artarsa yükseltirim. Genişletmek için tıkla... Anadolu host vardi bir aralar. Bari host a bakabilirsin. Eğer botun sadece private yani senin sunucunda calisacaksa heroku kullanabilirsin veya projeyi glitche yükleyip tokeni gizliye cekip bazi uptimd siteleri var oralardan yapabilirsiniz.
Rotali Yoctopat Katılım 19 Eylül 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2025 #3 Türkiye için Netinternet veya Pendc, Yurtdışı için Servermania tavsiye ederim.
S slh34 Centipat Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 290 Cumartesi 19:12 #4 Türkiye lokasyonmu yurt dışı lokasyonmu arıyorsunuz?