Wiera Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 559 Çözümler 1 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Asus TUF Gaming A15 FA507NVR-LP005 Ryzen 7 7435HS 16 GB 512 GB SSD RTX4060 Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2021 #1 Discord botu ile nasıl anında rol verilir? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mayıs 2021
Ashes Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.574 Makaleler 1 Çözümler 5 7 Mayıs 2021 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yapamazsan dcmi vereyim gösteririm.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yapamazsan dcmi vereyim gösteririm.
TylerDurdenAynıBen Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 1.637 Makaleler 1 Çözümler 18 7 Mayıs 2021 #3 MEE6 botu ile rahatlıkla yapabilirsiniz. Yapamazsanız RipTony?#4303'e yazabilirsiniz.
YiğitSRN Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 1.484 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2021 #4 Wiera dedi: Discord botu ile nasıl anında rol verilir? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yardımcı olur mu bilmiyorum.
Wiera dedi: Discord botu ile nasıl anında rol verilir? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yardımcı olur mu bilmiyorum.
EnesEfe Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 654 Çözümler 3 Yer Beşiktaş çArşı Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Mayıs 2021 #5 MEE6 tavsiye etmiyorum bu konuda çünkü premiumsuz en fazla 2 rol oluyor. Arkadaşın dediği gibi YAGPDB bu konuda daha iyi.
MEE6 tavsiye etmiyorum bu konuda çünkü premiumsuz en fazla 2 rol oluyor. Arkadaşın dediği gibi YAGPDB bu konuda daha iyi.
TylerDurdenAynıBen Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 1.637 Makaleler 1 Çözümler 18 7 Mayıs 2021 #6 EnesEfe dedi: MEE6 tavsiye etmiyorum bu konuda çünkü premiumsuz en fazla 2 rol oluyor. Arkadaşın dediği gibi YAGPDB bu konuda daha iyi. Genişletmek için tıkla... Discord botu ile nasıl anında rol verilir yazmış. Sanırım oto-rol gibi bir şey istiyor.
EnesEfe dedi: MEE6 tavsiye etmiyorum bu konuda çünkü premiumsuz en fazla 2 rol oluyor. Arkadaşın dediği gibi YAGPDB bu konuda daha iyi. Genişletmek için tıkla... Discord botu ile nasıl anında rol verilir yazmış. Sanırım oto-rol gibi bir şey istiyor.
EnesEfe Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 654 Çözümler 3 Yer Beşiktaş çArşı Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Mayıs 2021 #7 TylerDurdenAynıBen dedi: Discord botu ile nasıl anında rol verilir yazmış. Sanırım oto-rol gibi bir şey istiyor. Genişletmek için tıkla... Hmm evet sorusunu tam açmamış oto rolde de MC-AT iyi bence.
TylerDurdenAynıBen dedi: Discord botu ile nasıl anında rol verilir yazmış. Sanırım oto-rol gibi bir şey istiyor. Genişletmek için tıkla... Hmm evet sorusunu tam açmamış oto rolde de MC-AT iyi bence.