Discord botu nasıl 7/24 aktif tutulur?

• Konuyu başlatan ardayk
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 96
Glitch muadili bir tane daha site vardı. Eskiden kullanıyordum. Bulursam atarım buraya.
Teşekkürler, bide onun için uptime yapma sunucuları/botları oluyordu. O site için öyle birşey gerekli mi? Ve eğer atarsanız nasıl yapacağımıda anlatırsanız güzel olur.

Teşekkürler, bir de onun için uptime yapma sunucuları/botları oluyordu. O site için öyle bir şey gerekli mi? Ve eğer atarsanız nasıl yapacağımıda anlatırsanız güzel olur.

Hocam eskiden farklı farklı altyapılardan araklaya araklaya bot oluşturma işine girmiştim. Bende başta glitch kullandım sonra arkadaşın önerisiyle o adını hatırlamadığım siteye geçmiştim. Uptime yapiyordu kesinlikle ama aynı glitch gibi içinde kod yazmada vardı sanırım. Şu an uptime siteleri nasıl yuruyor bilmiyorum ne desem yalan olur.

Teşekkürler, bir de onun için uptime yapma sunucuları/botları oluyordu. O site için öyle bir şey gerekli mi? Ve eğer atarsanız nasıl yapacağımıda anlatırsanız güzel olur.

Siteyi sanırsam buldum adı "replit" fakat artık yapılmıyor sanırsam videolara geçersiz başlığı atmışlar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı