Discord botu nasıl aktif edilir?

565656

Decapat
Daha fazla  
Discord developer portaldan bir tane bot yaptım ama herhangi bir ayarlama falan yapmadım kodlama falan filan. Botu sadece sunucumda durması için açtım. Nasıl aktifleştiririm? Yardımcı olursanız sevinirim.

Bota /help yazarak komutları görüntüleyip aktifleştirebiliyorsun diye biliyorum.

Adam bot eklememiş sunucusuna bot yapmış.

Discord developer portaldan bir tane bot yaptım ama herhangi bir ayarlama falan yapmadım kodlama falan filan. Botu sadece sunucumda durması için açtım. Nasıl aktifleştiririm? Yardımcı olursanız sevinirim.

İnvite edin sunucuya. Glitch üzerinden aktifleştirebiliyordunuz diye hatırlıyorum.

Bota /help yazarak komutları görüntüleyip aktifleştirebiliyorsun diye biliyorum.
Bot aktif değil herhagi bir etkisi yok sunucuya sadece aktif gözükmesini istiyorum.

Adam bot eklememiş sunucusuna bot yapmış.

İnvite edin sunucuya. Glitch üzerinden aktifleştirebiliyordunuz diye hatırlıyorum.
Sunucuya davet ettim sonrasını nasıl yapabilirim.

Hiçbir bilgin yok dostum, sadece mesaj yazmak için yazmışsın. Developer portal sadece botun iskeletidir. Botu aktifleştirmek için kod yazman gerekiyor ve yazdığın kodun token kısmına developer portaldan aldığın tokeni yapıştırman gerekiyor.

Bot aktif değil herhagi bir etkisi yok sunucuya sadece aktif gözükmesini istiyorum.

Sunucuya davet ettim sonrasını nasıl yapabilirim?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Projeyi glitche yüklemeniz gerekli diye hatırlıyorum.

Glitch Discord botlarına desteği kesti. VDS üzerinde açması gerekiyor. Kendi bilgisayarını da kullanabilir ama kapandığı zaman bot da offline olur.

Bilmiyordum teşekkürler bilgi için. O zaman Node JS kullanabilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı