Bota /help yazarak komutları görüntüleyip aktifleştirebiliyorsun diye biliyorum.
Bota /help yazarak komutları görüntüleyip aktifleştirebiliyorsun diye biliyorum.
Discord developer portaldan bir tane bot yaptım ama herhangi bir ayarlama falan yapmadım kodlama falan filan. Botu sadece sunucumda durması için açtım. Nasıl aktifleştiririm? Yardımcı olursanız sevinirim.
Bot aktif değil herhagi bir etkisi yok sunucuya sadece aktif gözükmesini istiyorum.Bota /help yazarak komutları görüntüleyip aktifleştirebiliyorsun diye biliyorum.
Sunucuya davet ettim sonrasını nasıl yapabilirim.Adam bot eklememiş sunucusuna bot yapmış.
İnvite edin sunucuya. Glitch üzerinden aktifleştirebiliyordunuz diye hatırlıyorum.
Bot aktif değil herhagi bir etkisi yok sunucuya sadece aktif gözükmesini istiyorum.
Sunucuya davet ettim sonrasını nasıl yapabilirim?
Adam bot eklememiş sunucusuna bot yapmış.
İnvite edin sunucuya. Glitch üzerinden aktifleştirebiliyordunuz diye hatırlıyorum.
Kendi bilgisayarımı nasıl kullanabilirim? Öyle daha sağlıklı olur herzaman açık olmasada olur.Glitch discord botlarına desteği kesti. VDS üzerinde açması gerekiyor. Kendi bilgisayarını da kullanabilir ama kapandığı zaman bot da offline olur.
Glitch Discord botlarına desteği kesti. VDS üzerinde açması gerekiyor. Kendi bilgisayarını da kullanabilir ama kapandığı zaman bot da offline olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.