Discord botu nasıl aktif tutulur?

Evet, VDS'lerin tümü sanal sunucu olur. VPS almanızı önermem, çünkü VPS'ler paylaşımlı olduğu için yoğun down/up istemi olduğu zaman diğer kullanıcıları da bu durumdan (nadir de olsa) etkilenebiliyor. VDS olarak belli bir firmayı söyleyemem ama kesinlikle Türkiye lokasyonlu VDS almayın. TR lokasyonlu VDS'lerin altyapıdan kaynaklı pingi yüksek olduğu için müzik botu olduğu zaman seste kasma olabiliyor, komutlar geç yüklenebiliyor.

Hatayı Glitch'te alıyorsan packages. JSON'dan modülleri eklemen/güncellemen gerekebilir.

Teşekkür ederim, birkaç alternatife bakıyorum. Aylık 5 dolara bile var ama Türkiye şartlarında zor oluyor bir de öğrenci olunca tabii :/

Eğer botunuzda Dashboard sistemi yoksa Heroku üzerinden hostlayabilirsiniz aslında.
Dotnet desteği yoktu en son. Ben C# ile yazdım. Dashboard sistemi daha yapmadım, biraz büyürse bakalım.
Sözde devlet, bu tarz konularda öğrencilerin kendi hostunu kurabilmeleri için sunucu imkanı sağlayacaktı bir ara. Belli ki o da yattı. :D
Türkiye ve imkan kelimesi yan yana gelince güldüm. Bu ülkede öğrenci olmanın hiç bir faydası yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı