Discord botu nasıl aktif tutulur?

node bot.js yazıyorum ama böyle oluyor bot.js üzerinden kurdum

VSC'nin tam ekran görüntüsünü paylaşabilir misiniz?

Teşekkür ederim, birkaç alternatife bakıyorum. Aylık 5 dolara bile var ama Türkiye şartlarında zor oluyor bir de öğrenci olunca tabii :/

Teşekkür ederim, birkaç alternatife bakıyorum. Aylık 5 dolara bile var ama Türkiye şartlarında zor oluyor bir de öğrenci olunca tabii :/
Eğer botunuzda Dashboard sistemi yoksa Heroku üzerinden hostlayabilirsiniz aslında.

Sözde devlet, bu tarz konularda öğrencilerin kendi hostunu kurabilmeleri için sunucu imkanı sağlayacaktı bir ara. Belli ki o da yattı.

Eğer botunuzda Dashboard sistemi yoksa Heroku üzerinden hostlayabilirsiniz aslında.
Dotnet desteği yoktu en son. Ben C# ile yazdım. Dashboard sistemi daha yapmadım, biraz büyürse bakalım.
Sözde devlet, bu tarz konularda öğrencilerin kendi hostunu kurabilmeleri için sunucu imkanı sağlayacaktı bir ara. Belli ki o da yattı.
Türkiye ve imkan kelimesi yan yana gelince güldüm. Bu ülkede öğrenci olmanın hiç bir faydası yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…