ayaz0735 Centipat Katılım 23 Mart 2024 Mesajlar 87 Daha fazla Sistem Özellikleri İntel Core i9 İŞlemci, 16 GB Ram, GTX 1650 Ekran Kartı Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2024 #1 Merhaba. Discord botu tasarladım ve her şeyi hazır ancak botu nasıl ekleyeceğimizi bilmiyorum. Yardım eder misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Temmuz 2024
Merhaba. Discord botu tasarladım ve her şeyi hazır ancak botu nasıl ekleyeceğimizi bilmiyorum. Yardım eder misiniz?
A Arda Keçeci Hectopat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 1.725 Çözümler 31 Yer İstanbul 24 Temmuz 2024 #2 ayaz0735 dedi: Merhaba. Discord botu tasarladım ve her şeyi hazır ancak botu nasıl ekleyeceğimizi bilmiyorum. Yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Discord Permissions Calculator sitesinden ayarlayın alttan botun ID'sini girin ve en altta oluşan linki kullanarak botunuzu ekleyin seçenekler linkte hazır gelecektir.
ayaz0735 dedi: Merhaba. Discord botu tasarladım ve her şeyi hazır ancak botu nasıl ekleyeceğimizi bilmiyorum. Yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Discord Permissions Calculator sitesinden ayarlayın alttan botun ID'sini girin ve en altta oluşan linki kullanarak botunuzu ekleyin seçenekler linkte hazır gelecektir.