FAT1HIYY3 Decapat Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 862 Makaleler 2 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2022 #1 Bir Discord botu yaptım fakat artık botu sunucuma özel yapmak istiyorum. Benim sunucum dışında bütün sunuculardan çıkmasını nasıl sağlarım?
Bir Discord botu yaptım fakat artık botu sunucuma özel yapmak istiyorum. Benim sunucum dışında bütün sunuculardan çıkmasını nasıl sağlarım?
Çözüm Evilmonster 21 Ekim 2022 Kolay yolu var, developer portal üzerinden yeni bir bot oluşturun ve koddan tokeni değiştirin. Diğer türlü hangi sunucularda olduğunu bilmeniz gerekir, bu da ekstra izin demek.
Kolay yolu var, developer portal üzerinden yeni bir bot oluşturun ve koddan tokeni değiştirin. Diğer türlü hangi sunucularda olduğunu bilmeniz gerekir, bu da ekstra izin demek.
Evilmonster Kilopat Katılım 23 Ağustos 2019 Mesajlar 767 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştiricisi 21 Ekim 2022 #2 Kolay yolu var, developer portal üzerinden yeni bir bot oluşturun ve koddan tokeni değiştirin. Diğer türlü hangi sunucularda olduğunu bilmeniz gerekir, bu da ekstra izin demek. Artı 0 Eksi Çözüm
Kolay yolu var, developer portal üzerinden yeni bir bot oluşturun ve koddan tokeni değiştirin. Diğer türlü hangi sunucularda olduğunu bilmeniz gerekir, bu da ekstra izin demek.
KS KS FAT1HIYY3 Decapat Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 862 Makaleler 2 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2022 #3 Evilmonster dedi: Kolay yolu var, developer portal üzerinden yeni bir bot oluşturun ve koddan tokeni değiştirin. Diğer türlü hangi sunucularda olduğunu bilmeniz gerekir, bu da ekstra izin demek. Genişletmek için tıkla... Zekice hocam. Hemen yapıyorum bilgi için teşekkürler. Artı 0 Eksi
Evilmonster dedi: Kolay yolu var, developer portal üzerinden yeni bir bot oluşturun ve koddan tokeni değiştirin. Diğer türlü hangi sunucularda olduğunu bilmeniz gerekir, bu da ekstra izin demek. Genişletmek için tıkla... Zekice hocam. Hemen yapıyorum bilgi için teşekkürler.