Discord botu nasıl yapılabilir?

mehmetserdarr8

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Yapmak istediğim bir şey var ve size nasıl bir bot istediğimi anlatayım ki yardımcı olabilesiniz. Örneğin bir sohbet kanalına Ahmet 1 diye bir isim yazdım ve altına emoji ekledim. Ahmet'in yanındaki 1 her emojiye bastığımda 2, 3, 4 diye gitsin istiyorum. Diğer bir emojiye bastığımda ise sayı giderek azalsın istiyorum. Bunu yapabilecek bir bot biliyor musunuz? Şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar merhaba. Yapmak istediğim bir şey var ve size nasıl bir bot istediğimi anlatayım ki yardımcı olabilesiniz. Örneğin bir sohbet kanalına Ahmet 1 diye bir isim yazdım ve altına emoji ekledim. Ahmet'in yanındaki 1 her emojiye bastığımda 2, 3, 4 diye gitsin istiyorum. Diğer bir emojiye bastığımda ise sayı giderek azalsın istiyorum. Bunu yapabilecek bir bot biliyor musunuz? Şimdiden teşekkürler.
Bunu yapmak için js kullanabilirsiniz.
Buradan Discord.js dökümantasyonuna gidebilirsiniz.

Tek yapmanız gereken, basılan tuşu yakalamak ve mesajın içeriğini düzenlemek.
Bunun için mesajdaki içeriği sabit yapıp sayıyı dinamik yapabilirsiniz.
Her '+' emojisine basınca if ile yakalıyıp değişken olan sayıyı artırabilir, '-' emojosine basınca if ile yakalayıp değişken olan sayıyı azaltabilirsiniz.

Sonasında ise metniniz ile sayıyı birleştirip edit metodu ile pushlarsınız.

Bunu yapmak için js kullanabilirsiniz.
Buradan Discord.js dökümantasyonuna gidebilirsiniz.

Tek yapmanız gereken, basılan tuşu yakalamak ve mesajın içeriğini düzenlemek.
Bunun için mesajdaki içeriği sabit yapıp sayıyı dinamik yapabilirsiniz.
Her '+' emojisine basınca if ile yakalıyıp değişken olan sayıyı artırabilir, '-' emojosine basınca if ile yakalayıp değişken olan sayıyı azaltabilirsiniz.

Sonasında ise metniniz ile sayıyı birleştirip edit metodu ile pushlarsınız.
Verdiğin bilgiler için sağol. Bunu gösteren bir youtube içeriği var mıdır?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı