Discord botu saat 17 gibi kapanıyor

384311

Hectopat
Makaleler
6
Glitch kullanıyorum. Her gün saat 17 gibi botum kapanıyor. Genelde 18 gibi açılırdı ama şu an hala kapalı 1,5 saattir. (Az önce açıldı ama yine de yardım istiyorum) Bu neden kaynaklanıyor olabilir?
Glitch ile ilgili değil çünkü dosyaları indirip hostinge yükledim yine aynı durum.
Bot kapalı derken şöyle oluyor: Konsol loga baktığımda komutların yüklendiğini fakat botun çevrimiçi oldum mesajını loga göndermediğini görüyorum.

İlk fotoğraf olması gereken log sonu.
İkincisi takılmış hali.

Screenshot_2021-08-16-18-44-08-49.jpg IMG_20210816_184423.jpg

Glitch kullanıyorum. Her gün saat 17 gibi botum kapanıyor. Genelde 18 gibi açılırdı ama şu an hala kapalı 1,5 saattir. (az önce açıldı ama yine de yardım istiyorum) bu neden kaynaklanıyor olabilir?
Glitch ile ilgili değil çünkü dosyaları indirip hostinge yükledim yine aynı durum.
Bot kapalı derken şöyle oluyor: Konsol loga baktığımda komutların yüklendiğini fakat botun çevrimiçi oldum mesajını loga göndermediğini görüyorum.

Glitch kullanıyorsanız zaten botunuz kapanması normal. Projenizi gizli yapmadıysanız botunuzun içine giriyor olabilirler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı