Çözüldü Discord botu VDS sunucusunda çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

BaranAyztas

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba öncelikle sorunum şu şekilde, Discord sunucumuzun botu kendi şahsi bilgisayarımda sorunsuz çalışıyor ancak hostingdünyamdan aldığım 8 GB'lık bir VDS var ve oraya attığımda bana MongoDB bağlantısında hatalar veriyor çözümü bilen var mı?

Dosya Ekleri

• hata.png
    113,2 KB · Görüntüleme: 123
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sorunu çözdüm. Sorun şu MongoDB'de user oluştururken My Local Database seçeneği işaretlendiğinde sizin bilgisayarınızın IP bilgisini alıyor. Yani kısaca VDS üzerinden MongoDB ile çalışan bir bot yazdıysanız veya kullanıyorsanız VDS üzerinden mongo oluşturun ve VDS'inizin IP bilgisini aldırın teşekkürler...

Konu kilitlensin lütfen çözüldü.
Sorunu çözdüm. Sorun şu MongoDB'de user oluştururken My Local Database seçeneği işaretlendiğinde sizin bilgisayarınızın IP bilgisini alıyor. Yani kısaca VDS üzerinden MongoDB ile çalışan bir bot yazdıysanız veya kullanıyorsanız VDS üzerinden mongo oluşturun ve VDS'inizin IP bilgisini aldırın teşekkürler...

Konu kilitlensin lütfen çözüldü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…