zCurq Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 162 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Dilenci 29 Ocak 2022 #1 Seçiminizi yukarıya işaretleyebilirsiniz.
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 29 Ocak 2022 #2 zCurq dedi: Seçiminizi yukarıya işaretleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Dart'ta da Discord bot yapiliyormus demek. En kapsamli olan galiba Discord.JS.
zCurq dedi: Seçiminizi yukarıya işaretleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Dart'ta da Discord bot yapiliyormus demek. En kapsamli olan galiba Discord.JS.
O One Face Kilopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 5.172 Çözümler 1 29 Ocak 2022 #3 Sebebini de yorumlara yazsalar bari.
S Silinen üye 311895 Ziyaretçi 29 Ocak 2022 #4 Ben Discord botu yerine insan kiralıyorum orada bot niyetine geciyor dili Türkçe.
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 29 Ocak 2022 #5 Silinen üye dedi: Ben Discord botu yerine insan kiralıyorum orada bot niyetine geciyor dili Türkçe. Genişletmek için tıkla... Hocam pek komik degildi, JS insandan da iyi yapar
Silinen üye dedi: Ben Discord botu yerine insan kiralıyorum orada bot niyetine geciyor dili Türkçe. Genişletmek için tıkla... Hocam pek komik degildi, JS insandan da iyi yapar
4 499337 Hectopat Katılım 6 Kasım 2021 Mesajlar 7.328 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Ocak 2022 #6 Bence JavaScript anlaması zor olmayan bir dil. Javascript candir.
S Silinen üye 311895 Ziyaretçi 29 Ocak 2022 #7 Linuxginar dedi: Hocam pek komik değildi, JS insandan da iyi yapar Genişletmek için tıkla... Bu da pek komik değildi, komik olsun diye demdim. .P
Linuxginar dedi: Hocam pek komik değildi, JS insandan da iyi yapar Genişletmek için tıkla... Bu da pek komik değildi, komik olsun diye demdim. .P
KS KS zCurq Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 162 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Dilenci 29 Ocak 2022 #8 Linuxginar dedi: Dart'ta da Discord bot yapiliyormus demek. En kapsamli olan galiba Discord.JS. Genişletmek için tıkla... Buradaki yazılım dilleri ile yapabiliyoruz. Linuxginar dedi: Dart'ta da Discord bot yapiliyormus demek. En kapsamli olan galiba Discord.JS. Genişletmek için tıkla... Python tarafında Pycord, javascript ile baş başa gidiyor aslında Python'da denenebilir.
Linuxginar dedi: Dart'ta da Discord bot yapiliyormus demek. En kapsamli olan galiba Discord.JS. Genişletmek için tıkla... Buradaki yazılım dilleri ile yapabiliyoruz. Linuxginar dedi: Dart'ta da Discord bot yapiliyormus demek. En kapsamli olan galiba Discord.JS. Genişletmek için tıkla... Python tarafında Pycord, javascript ile baş başa gidiyor aslında Python'da denenebilir.
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 29 Ocak 2022 #9 Silinen üye dedi: Bu da pek komik değildi, komik olsun diye demdim. .P Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman size Fluoksetin yaziyorum. Bu kafayi yasamak zor.
Silinen üye dedi: Bu da pek komik değildi, komik olsun diye demdim. .P Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman size Fluoksetin yaziyorum. Bu kafayi yasamak zor.
S Silinen üye 311895 Ziyaretçi 29 Ocak 2022 #10 Linuxginar dedi: Hocam o zaman size fluoksetin yaziyorum. Bu kafayi yasamak zor. Genişletmek için tıkla... Bana prozac nation yaz.
Linuxginar dedi: Hocam o zaman size fluoksetin yaziyorum. Bu kafayi yasamak zor. Genişletmek için tıkla... Bana prozac nation yaz.