3 391039 Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 1.285 Makaleler 1 Çözümler 2 17 Ocak 2021 #21 Feriefie dedi: Hangi program için? Genişletmek için tıkla... VS Code'dan bahsediyorum.
SirY Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 348 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2021 #22 MurselP dedi: VS Code'dan bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
ByKayraK Femtopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Render Artist 18 Mart 2021 #23 Feriefie dedi: Peki bunları öğreneceğim bir yer ya da link var mı? Genişletmek için tıkla... YouTube'de bununlar ilgili çok güzel içerikler var. Onlara bakabilirsin veya birkaç örnek bot dosyalarını inceleyerek kendi kendine de öğrenebilirsin.
Feriefie dedi: Peki bunları öğreneceğim bir yer ya da link var mı? Genişletmek için tıkla... YouTube'de bununlar ilgili çok güzel içerikler var. Onlara bakabilirsin veya birkaç örnek bot dosyalarını inceleyerek kendi kendine de öğrenebilirsin.
SirY Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 348 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2021 #24 ByKayraK dedi: YouTube'de bununlar ilgili çok güzel içerikler var. Onlara bakabilirsin veya birkaç örnek bot dosyalarını inceleyerek kendi kendine de öğrenebilirsin. Genişletmek için tıkla... Kardeş ben 2 programlama dili öğrendim konu bitmiş yeni mi yazıyorsun he botu da çoktan yaptım.
ByKayraK dedi: YouTube'de bununlar ilgili çok güzel içerikler var. Onlara bakabilirsin veya birkaç örnek bot dosyalarını inceleyerek kendi kendine de öğrenebilirsin. Genişletmek için tıkla... Kardeş ben 2 programlama dili öğrendim konu bitmiş yeni mi yazıyorsun he botu da çoktan yaptım.
benmuhammed Hectopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 1.532 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer İstanbul - Turkey 24 Nisan 2021 #25 JavaScript, pyhton, bdfd. Edit: Çok geç olmuş...